Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Perfect for People start SAP trainingsprogramma voor junior consultants

Junior consultants krijgen full time trainingsprogramma van twee maanden

Nieuwegein, 12 oktober 2004 - Perfect for People, een certified SAP-partner die consultancy- en beheerdiensten aanbiedt, heeft besloten om nu ook junior consultants aan te trekken. Tot voor kort nam Perfect for People alleen ervaren consultants aan.

Om onze klanten goed te kunnen adviseren is kennis van bedrijfsprocessen belangrijk. Daarom is Perfect for People op zoek naar jongeren die ervaring hebben opgedaan met bedrijfsprocessen, maar nog niet de vereiste SAP-kennis in huis hebben. Zij kunnen bij Perfect for People als SAP-consultant aan de slag gaan nadat ze een gedegen trainingsprogramma hebben gevolgd.

"We willen ons blijven onderscheiden in innovatievermogen, kwaliteit en klantgerichtheid," zegt Peter van Maurik, general manager van Perfect for People. "We hebben ruim 500 manjaren SAP-ervaring in dienst. We hebben besloten om die ervaring nu ook in te zetten bij een trainingsprogramma voor junior SAP-consultants. Ambitieuze personen tussen de 24 en 30 jaar met enkele jaren werkervaring komen in aanmerking voor een kosteloze studie van twee maanden waarin ze worden opgeleid tot junior SAP-consultant".

Over Perfect for People
Perfect for People is een gecertificeerde SAP partner die consultancy- en beheerdiensten aanbiedt. Perfect for People werd in 1998 opgericht en de basis voor het succes is de ruime ervaring van de organisatie. Sinds 2003 verkoopt het bedrijf ook aanvullende SAP gecertificeerde software-oplossingen. Perfect for People heeft meer dan 120 medewerkers in dienst. Het kantoor is gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie, zie: www.perfectforpeople.nl