Ingezonden persbericht

OnlineTrader lanceert nieuwe internetbroker in Nederland

Tegen spectaculaire tarieven

AMSTERDAM, 20041012 -- AMSTERDAM ­ The Curvalue Financial Services Group, actief in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Engeland, heeft vanuit Frankrijk een nieuwe internetbroker gelanceerd; www.onlinetrader.nl. Curvalue is reeds één van de grootste market makers op de Amsterdamse beurs.


Via OnlineTrader.nl kunnen beleggers niet alleen op de Nederlandse beurs handelen, maar ook op verschillende andere Europese en Amerikaanse beurzen.

OnlineTrader.nl biedt toegang tot Euronext.Liffe, Eurex, CME en CBOT.
Bovendien zijn de tarieven veel lager dan tot nu toe gebruikelijk in Nederland.

Op dit moment is het alleen mogelijk futures te handelen op OnlineTrader.nl
Q1 2005 is het tevens mogelijk aandelen en opties te verhandelen via OnlineTrader.

De ommekeer in de markt wordt steeds duidelijker. Om tegenwoordig succesvol te kunnen handelen op de beurs dienen beleggers over professionele software te beschikken, die snel betrouwbaar en veilig is. Met OnlineTrader hebben actieve beleggers, daghandelaren, maar bijvoorbeeld ook vermogensbeheerders nu de mogelijkheid snel en efficiënt orders in te leggen tegen de laagste tarieven van Nederland. Toegang tot de financiële markten wordt makkelijker, sneller en goedkoper dan ooit.

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van elektronische beurshandel onderscheidt Curvalue/OnlineTrader zich van andere brokers door innovatie. Met dit nieuwe product biedt Curvalue via Onlinetrader.nl de Nederlandse belegger een makkelijke en snelle manier om te handelen via internet.

'We willen met dit product actieve beleggers, daghandelaren en vermogensbeheerder dezelfde voordelen bieden die professionals hebben en het mogelijk maken heel snel te reageren op fluctuaties wereldwijd. We zijn de eerste Nederlandse broker die dit aanbiedt, en tegen zeer lage tarieven. We bieden toegang tot 4 belangrijke beurzen: Euronext.liffe, Eurex, CME en de CBOT, daar is immers veel vraag naar.' zegt Barry van der Laan, sales director van OnlineTrader.

OnlineTrader verwacht hiermee aan de vraag te voldoen van ervaren beleggers en handelaren in heel Europa, want de site wordt ook in andere Europese landen gelanceerd.

Onlinetrader.nl
Barry van der Laan
Nieuwezijdsvoorburgwal 120 - 7hoog
1012 SH Amsterdam

T: 020-535 20 95
E: barry@onlinetrader.nl
F: 020-713 4809




Ingezonden persbericht