Gemeente Grave

Diverse wegwerkzaamheden in gemeente.

Wegwerkzaamheden in Gassel
In het kader van verkeersmaatregelen fietsers van rechts worden in Gassel 2 kruisingen aangepast:

- de kruising Nieuweweg/Gentstraat wordt verhoogd op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober 2004; .

- de kruising Schaarweg/Nieuweweg/Schuttersweg gaat op maandag 18 tot en met woensdag 20 oktober op de schop.
Tijdens de werkzaamheden worden de kruising afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Bij goede weersomstandigheden zijn beide kruisingen 21 oktober weer toegankelijk voor alle verkeer.

Wegwerkzaamheden in het Estersveld
Eveneens in het kader van verkeersmaatregelen fietsers van rechts worden in het Estersveld 4 kruisingen verhoogd namelijk:
- Deken Goossenslaan/De Quaylaan: van 21 tot en met 25 oktober,
- Sirtemalaan/Burg. Raijmakerslaan/De Chamillylaan : van 21 tot en met 25 oktober,

- Van Rechterenlaan/Sirtemalaan : 26 tot en met 28 oktober,
- Sirtemalaan/Burg. Raijmakerslaan: van 26 tot en met 28 oktober. Ook hier geldt dat de kruisingen tijdens de werkzaamheden zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Bij goed weer is het werk op de aangegeven data gereed en zijn de kruisingen weer toegankelijk.

De werkzaamheden in Gassel en het Estersveld worden uitgevoerd door Aannemersbedrijf Heijmans uit Geffen, telefoon 073-532 11 29. De uitvoerder is de heer E. Bissels, telefoon 06-51 61 61 67. Contactpersoon bij de Gemeente Grave is de heer Peters van bureau Beheer en Milieu, telefoon 0486-47 72 75.

Elisabethstraat 14 oktober gedeeltelijk afgesloten Donderdag 14 oktober wordt een rioolaansluiting op de bestaande rioolput in de St. Elisabethstraat tegenover huisnummer 35 aangelegd. De rijweg wordt dan gedeeltelijk afgesloten: de weg wordt versmald tot één rijstrook. Het verkeer wordt met verkeersborden geattendeerd op de tijdelijke aanpassing. De werkzaamheden zullen aan het eind van de dag gereed zijn. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemingsbedrijf VBK uit Papendrecht. Wij trachten de overlast voor omwonenden en voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken maar kunnen enige hinder niet voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.