Novem

04-08-2004
13-10-2004 Duurzaam Inkopen Dag

Duurzaam Inkopen Dag op 13 oktober a.s. te Utrecht
Plannen om duurzaamheid mee te nemen in uw inkoopproces of aanbesteding? Of koopt u al duurzaam in? Op woensdag 13 oktober krijgt u praktische handvatten, ervaringen en tips aangereikt tijdens de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Duurzaam Inkopen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor inkopers, beleidsmedewerkers en iedereen die met duurzaam inkopen te maken heeft en werkzaam is bij een ministerie, provincie, waterschap of gemeente.

Praktijkvoorbeelden en duurzaamheidscriteria
Op deze bijeenkomst is er veel aandacht voor praktijkvoorbeelden en duurzaamheidcriteria die u kunt gebruiken bij het inkopen en aanbesteden van producten en/of diensten, zoals bedrijfskleding, energie, computers en schoonmaakdiensten. GeĂŻnteresseerd in de kennis en ervaringen van andere overheden? Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u ervaringen uitwisselen met collega's van andere overheden.

Prijsvraag Duurzaam Inkopen 2004
Verder wordt de winnaar van de prijsvraag Duurzaam Inkopen 2004 in het zonnetje gezet. Wilt u meedingen naar de prijs? U kunt tot 1 september a.s. uw initiatief op het gebied van duurzaam inkopen indienen. Meer informatie over de prijsvraag Duurzaam Inkopen 2004 vindt u onder het item nieuws op www.duurzaaminkopen.novem.nl.

Neem een collega mee
Ziet u de winst al in van het gebruik van milieu- en sociale aspecten bij het inkopen en aanbesteden, maar uw collega nog niet? Neem uw collega mee naar deze bijeenkomst en ontdek samen de kansen voor uw organisatie van duurzaam inkopen. U kunt zich aanmelden via het VNG Congres- en Studiecentrum: www.congresenstudiecentrum.nl of cs@vng.nl.