MediaPlaza


DIT SEMINAR

Rondetafelbijeenkomst Innovation in Security

Tijdens deze bijeenkomst staat identity management centraal.

Introductie

Woensdag 13 oktober 15.30 - 17.30 uur
De rondetafelbijeenkomst Innovation in Security is een ontmoetingsplaats voor managers die zich bezighouden met security en specifiek met innovatie binnen security. Deze bijeenkomst over identity management biedt de mogelijkheid om in een select en besloten gezelschap oplossingen te vinden voor strategische en concrete vraagstukken. Media Plaza organiseert deze rondetafelbijeenkomst in samenwerking met het GvIB.

Het toegankelijk maken van bedrijfsinformatie voor medewerkers en bedrijfspartners is in veel organisaties complex. Om de beveiliging in dergelijke omgevingen beter beheersbaar te maken, wordt gebruik gemaakt van identity management oplossingen. Indien toepassingen gebruik maken van informatie van verschillende organisaties vraagt dit om een goed op elkaar afgestemde benadering voor het identificeren van gebruikers. Een oplossing hiervoor is federated identity management.

Gezamenlijk initiatief
De rondetafelbijeenkomst Innovation in Security wordt georganiseerd door Security Plaza. Security Plaza is een van de themagerichte plaza's die Media Plaza organiseert om vernieuwing op gang te brengen door het laten zien en ervaren van ICT-mogelijkheden. Security Plaza is met name gericht op het bevorderen van de bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging.

De rondetafelbijeenkomst biedt u:
o Netwerken met collega's
o Elkaar prikkelen tot nieuwe inzichten en uitdagingen o Kennis en lastige issues met elkaar delen
o Elkaar helpen met oplossingen
o Gezamenlijk mobiliseren van kennis
o Gezamenlijk direct inspelen op informatiebehoefte o Gezamenlijke signalen en acties richting leveranciers, kennisinstituten en wellicht overheid

Select gezelschap
De rondetafelbijeenkomst Innovation in Security richt zich in eerste instantie op een selecte groep mensen die (eind)verantwoordelijk is voor security binnen grote organisaties in Nederland. De primaire doelgroep bestaat uit security officers en IT managers.