Ingezonden persbericht


COMPUTER ASSOCIATES VERTEGENWOORDIGD OP STORAGE EXPO, INFOSECURITY.NL EN LINUXWORLD

op 13 & 14 oktober is CA te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht

Nieuwegein, 8 oktober 2004 - Op 13 en 14 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht LinuxWorld 2004, Storage Expo 2004 en Infosecurity.nl 2004 plaats.

Graag willen we u attent maken op de aanwezigheid van Computer Associates op deze drie beurzen (stand 8F.084). Hieronder een kort overzicht van de recent aangekondigde innovaties en producten van CA op het gebied van storage, security en Linux, die op de beurs gedemonstreerd worden.

Storage

CA s BrightStor Document Manager zorgt ervoor dat essentiële bedrijfsinformatie altijd beschikbaar is. Hierdoor is het mogelijk voor bedrijven om storage te optimaliseren en tegelijkertijd wet- en regelgeving na te leven.

CA s BrightStor Process Automation Manager is een oplossing die essentiële storage processen coördineert. Dit maakt het mogelijk om storage management efficiënter te maken en storage- en applicatiebeschikbaarheid te vergroten.

Security

CA's Vulnaribility Manager zorgt ervoor dat de beveiliging van de bedrijfsinfrastructuur altijd up-to-date is. Door hard- en software automatisch in kaart te brengen en te matchen met de gegevens over actuele bedreigingen (uit CA's Vulnaribility Center) kan exact worden nagegaan welke maatregelen genomen moeten worden. Met een druk op de knop kunnen deze vervolgens automatisch worden uitgevoerd.

Linux

CA heeft onlangs zijn Ingres R3-database beschikbaar gesteld aan de Open Source community. Hiermee heeft CA aangegeven een serieuze speler in deze markt te zijn die begrijpt waarom Linux en andere Open Source oplossingen een goed alternatief zijn voor bedrijven.

Meer informatie over CA s innovaties kunt u krijgen op de CA Stand 8F.084.

(265 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Computer Associates
Computer Associates International, Inc. (NYSE:CA), s werelds grootste managementsoftwarebedrijf, levert software en diensten op het gebied vanbeheer, security, storage, life cycle en service management. Hiermee kunnen ondernemingen de performance, betrouwbaarheid en efficiency van hun IT-omgevingen optimaliseren. CA is opgericht in 1976, heeft haar hoofdkantoor in Islandia, N.Y. en is actief in meer dan 100 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com .

© 2004 Computer Associates International, Inc. One Computer Associates Plaza, Islandia, N.Y. 11749. All trademarks, trade names, service marks, and logos referenced herein belong to their respective companies.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven of Joost Galema van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com www.lewispr.com
joostg@lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Gregor Petri, CA: Tel: 030-604 83 45 Fax: 030-604 73 57 E-mail: gregor.petri@ca.com

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com