Ingezonden persbericht


Beste redactie,

13 en 14 oktober 2004 vinden in de Jaarbeurs Utrecht Infosecurity.nl en Storage Expo plaats. Bovendien kunt u tegelijkertijd voor de eerste keer in Nederland een bezoek brengen aan LinuxWorld. De place-to-be dus om met één bezoek volledig op de hoogte te raken van al het nieuws rondom informatiebeveiliging-, dataopslag-, Linux- en andere open source-oplossingen.

Als PR-bureau van de organisatie nodigt Lammers van Toorenburg PR u graag uit voor een bezoek aan één of meerdere beurzen, al naar gelang uw interesse en vakgebied. U kunt zich aanmelden door een reply te sturen op deze e-mail of door telefonisch contact op te nemen met ondergetekende. Uw toegangsbadge ligt dan klaar in de perskamer van de Jaarbeurs.

In de digitale perskamer op www.press.vnuexhibitions.com kunt u inloggen om onder het kopje 'info deelnemers' het laatste nieuws van exposanten te vinden. Voor inloggegevens kunt u contact opnemen met Marijke Atlhof van VNU exhibitions op 030-2952702.

Tot slot bent u van harte uitgenodigd voor de exposantenborrel op woensdag 13 oktober. Van 17.00 tot 19.00 uur kunt u in een informele sfeer in contact komen met exposanten. Deze borrel vindt plaats op het centrale terras in Hal 8.

Met vriendelijke groet,

Anja Breunis / Annemieke Staat
Lammers van Toorenburg Benelux PR
030-6565070