Ingezonden persbericht


The Publicity Company

UITNODIGING Amsterdam, 8 oktober 2004

Vele prominenten bij Europese première LOFT in TFA

Namens MMP nodigen wij u uit voor de Europese première van de acrobatische theatershow LOFT op woensdag 13 oktober in Theater Fabriek Amsterdam. Indien u deze première met vele prominenten wilt bijwonen, meldt u zich dan svp aan bij Chermain Pubben, t: 020 612 7000, e: chermain@publicy.nl.

LOFT van the 7 Fingers is een geniale acrobatische theatershow, uitgevoerd door voormalige Cirque du Soleil-artiesten. Zeven boezemvrienden wonen samen in een appartement (loft). Ze hebben zich vrijwillig afgesloten van de overweldigende buitenwereld en verrassen zichzelf, elkaar en het publiek als acrobaat, jongleur, clown, danser, dichter en zanger. Met onverwachte hulpmiddelen zoals appels, messen, schoenen en een badkuip betrekken ze het publiek bij hun dromen en verlangens. De sfeer van de voorstelling schiet van intiem naar intens, van sensuele romantiek naar chaotische anarchie. Daarbij speelt DJ Pocket een grote rol die muziekgenres mixt zoals swing met rap en techno met tango. Bovendien levert hij een belangrijke bijdrage als human beatbox.

De Europese première van LOFT is woensdag 13 oktober in Theater Fabriek Amsterdam. De persbalie is open vanaf 19.00 uur, de voorstelling begint 20.15 uur. Een routebeschrijving staat op website www.theaterfabriekamsterdam.nl.

Uitgebreide informatie over LOFT staat op website www.7fingers.nl

Vriendelijke groet, Chermain Pubben

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 6127000, e: info@publicy.nl