Politie Drenthe

Eerste paal nieuw politiebureau Emmen op 13 oktober

Emmen 11-10-2004 - Op woensdag 13 oktober wordt de eerste paal geslagen van het nieuwe districts- /wijkbureau in Emmen. De officiële handeling wordt verricht door de korpschef van Politie Drenthe de heer J.F.H. van den Berg in aanwezigheid van plaatsvervangend korpsbeheerder en burgemeester van Emmen, de heer C. Bijl, en andere genodigden.

Het nieuwe gebouw zal naar verwachting najaar 2005 gereed zijn. In het nieuwe gebouw worden de districtsleiding, districtsrecherche, ondersteunende diensten en de wijkeenheid Emmen-Centrum gehuisvest.

De vertegenwoordigers van de media in Drenthe zijn uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats op de bouwplaats op woensdag 13 oktober om uiterlijk 13.15 uur. U wordt verwacht op de bouwplaats aan het Westeind. Dit is tussen de N381, de zogenaamde Friesland Route en de grote parkeerplaats. Na het slaan van de eerste paal wordt de bijeenkomst op informele wijze voortgezet met een hapje en een drankje in het districtsbureau aan de Vreding 1 te Emmen.

Meer informatie
Jeannette van Adrichem
Bureau Communicatie
Politie Drenthe
0592-361228 / 06-30286135