AutoRai

13-10-2004

Nieuwe Manager Leasing Fiat, Lancia en Fiat LCV

Per 1 september jl. is Wouter van Doleweerd binnen Fiat Auto Nederland B.V. aangesteld als Manager Leasing voor de merken Fiat (personen- en bedrijfswagens) en Lancia.

Van Doleweerd kwam begin 2003 bij Fiat Auto Nederland in dienst in de functie van Regionaal Account Manager, waarbij de introductie van het fleetsalesprogramma bij geselecteerde dealers prioriteit had. In zijn nieuwe rol zal Wouter van Doleweerd zich nadrukkelijk richten op het onderhouden van de contacten met leasemaatschappijen.

Wouter van Doleweerd (34 jaar) kan bogen over een ruime commerciele ervaring in de automotive branche. Voordat hij bij Fiat Auto Nederland in dienst trad, was Van Doleweerd in een periode van 10 jaar actief bij Avis Fleetservices en het toenmalige CW lease. De laatste jaren als lease-adviseur buitendienst.

Met het aanstellen van Wouter van Doleweerd zal de nadruk nóg sterker komen te liggen op het frequente contact met leasemaatschappijen. Leasemaatschappijen zijn eindgebruikers waardoor er een andere zakelijke relatie op het gebied van sales en after sales ontstaat dan die wij kenden voor 2004. De doelstelling van de afdeling Fleetsales & Leasing van Fiat Auto Nederland is dan ook om binnen deze nieuwe marktsituatie nauw(er) met leasemaatschappijen samen te werken zodat de bekende "win win" situatie ontstaat. De gebruiker/berijder van de auto moet bij zijn of haar keuze voor Fiat of Lancia kunnen rekenen op maximale kwaliteit en service.