AutoRai

13-10-2004

Bert van Gent: Manager Business Support bij B.V. NIMAG

Bert van Gent (48) is de nieuwe Manager Business Support bij Suzuki-importeur B.V. NIMAG. Van Gent is een doorgewinterd financieel en bedrijfskundig specialist met veel ervaring in de autobranche.

Hij versterkt bij B.V. NIMAG de interne organisatie en is in zijn functie verantwoordelijk voor de afdelingen I&A, Administratie, Douane en Algemene Zaken.

Dit is een perfecte en vooral veelzijdige functie, waarin ik veel van mijn ervaring en kennis kan toepassen, aldus Bert. Bovendien is B.V. NIMAG een bedrijf met een frisse organisatie, dat een uitdagend en leuk merk vertegenwoordigt: Suzuki.
De nieuwe Manager Business Support kent het klappen van de zweep. Na zijn bedrijfskundige studie HEAO BE in Rotterdam is hij in 1980 in dienst getreden bij Brands & Wolff Accountants in Waddinxveen als Assistent Accountant. Via financiële functies bij Hobo Faam BV in Gouda en Bruna BV in Houten is hij in 1989 de automotive branche binnengestapt. Toen is hij aangesteld als Hoofd Financiën bij Pons Automobielhandel in Leusden. In 2001 maakte hij de overstap naar Van Beynum Holdings B.V. in Gouda, waar hij tot aan zijn aanstelling bij B.V. NIMAG heeft gewerkt als Financieel Directeur.

Afstudeeronderwerp

Mijn interesse in de autobranche is gaandeweg gegroeid, aldus Van Gent. Uiteindelijk was mijn afstudeeronderwerp voor mijn avondstudie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit (1999-2001) intermediatie in het automotive distributiekanaal.

Bert voelt zich thuis bij B.V. NIMAG: Het bedrijf zit vol energie en voert de import van een merk, dat in 25 jaar een sterke positie op de Nederlandse markt heeft ingenomen en dat door de komst van nieuwe producten zeker verder zal groeien. De organisatie zal daarin moeten meegaan en voor mij ligt er een mooie taak om daaraan mee te werken. Van Gent benadrukt dat hierbij de samenwerking met dealers van essentieel belang is.