Provincie Limburg

Basisschoolleerlingen voor 1,50 euro p.p. met trein naar Industrion Gezamenlijke actie Industrion en Nederlandse Spoorwegen

Het Industrion heeft een speciale regeling getroffen met de Nederlandse Spoorwegen voor het vervoer van leerlingen uit het Basisonderwijs naar de provinciale musea. Scholen betalen dankzij deze regeling 1,50 per leerling en 5,50 per begeleider. Gedeputeerde Odile Wolfs: Een geweldige pluim op de hoed van Hans Gubbels, directeur van Industrion, voor het bereiken van dit resultaat. Dit is een extra stimulans voor scholen om onze provinciale musea te bezoeken.

Industrion heeft een jaarcontract gesloten met de Nederlandse Spoorwegen. De speciale regeling is exclusief de entreeprijzen van de Provinciale musea. Industrion heeft dit initiatief genomen omdat zij steeds vaker geconfronteerd werden met budgetproblemen bij het onderwijsveld voor museumbezoek. Dit initiatief draagt bij aan het oplossen van dit probleem. Met de andere Provinciale musea wordt nog overleg gevoerd.

13-10-2004 10:16