Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NEWTEL ESSENCE DOOR MICROSOFT GECERTIFICEERD ALS MICROSOFT CRM CERTIFIED SOFTWARE ADVISOR

VIANEN, 13 oktober 2004 Microsoft heeft Newtel Essence gecertificeerd als Microsoft CRM Certified Software Advisor (CSA). De certificering geeft aan dat Newtel Essence beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden op het gebied van advisering, implementatie, integratie en ondersteuning van de Microsoft CRM projecten.

Peter Vach, partner account manager bij Microsoft Business Solutions: Newtel Essence onderscheidt zich van andere gecertificeerde Business Partners van Microsoft Business Solutions door haar kennis en ervaring op het gebied van CRM in combinatie met telefonietoepassingen voor Klantcontact Management. Hetzij traditioneel of gebaseerd op IP telefonie.

Sinds 2001 is Newtel Essence ook gecertificeerd Consultant Partner van het Siebel Alliance Program. Reden waarom Newtel Essence Microsoft CRM heeft opgenomen in haar portfolio, is de MKB markt die vraagt om CRM applicaties die makkelijk en snel te implementeren zijn en eenvoudig in het beheer. Serge Poppes, CEO van Newtel Essence: Niets mis met de CRM oplossingen van Siebel Systems maar tot nu toe is de grootzakelijke markt toch meer het afzetgebied voor deze uitgebreide applicaties.

Over Microsoft Business Solutions

Microsoft Business Solutions, een divisie van Microsoft, biedt een reeks geïntegreerde end-to-end businessapplicaties en -diensten. Deze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om kleine, middelgrote en grote bedrijven te verbinden met klanten, medewerkers, partners en leveranciers. De applicaties van Microsoft Business Solutions optimaliseren zakelijke processen voor financiën, analyse, human resources management, e-commerce, productie en retail management. De oplossingen bieden complete inzichten die de basis leggen voor zakelijk succes.