OHRA BV
http://www.ohra.nl

Geen wachtlijsten meer voor liesbreuk- en spataderoperaties

OHRA en Delta Lloyd sluiten contract met SAGA kliniek:

Geen wachtlijsten meer voor liesbreuk- en spataderoperaties

OHRA en Delta Lloyd hebben de wachtlijsten voor liesbreuk- en spataderoperaties teruggebracht naar slechts vijf dagen voor poliklinische behandeling en maximaal 10 dagen voor operatieve dagbehandeling. Normaal variëren deze wachttijden van enkele maanden tot meer dan een half jaar. Delta Lloyd en OHRA hebben een contract afgesloten met de SAGA kliniek, een private dagkliniek gevestigd te Nijmegen. Zowel ziekenfonds- als particulier verzekerde patiënten kunnen per direct terecht bij de kliniek.

OHRA en Delta Lloyd verwachten de komende tijd meer samenwerkingsovereenkomsten te kunnen aankondigen met private dagklinieken en andere zorgaanbieders. De verzekeraars komen hiermee tegemoet aan de groeiende behoefte van verzekerden aan adequate zorg, zodat verzekerden (ziekenfonds- en particulier) direct kunnen profiteren van de voordelen die efficiency maatregelen in de zorgverlening kunnen opleveren. Zoals kortere wachttijden, direct geholpen worden en hoogstaande medische kwaliteit door gebruik van innovatieve technieken.

De SAGA kliniek is een (privaatrechtelijke) organisatie die medisch specialistische zorg biedt aan ziekenfonds- en particulier verzekerden. De SAGA kliniek is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) en heeft een officiële ZBC erkenning. De organisatie valt hiermee onder de wet- en regelgeving voor zelfstandige behandelcentra en mag zich als zodanig laten voorstaan op medische kwaliteit, deskundigheid en patiëntveiligheid alsmede een goede organisatie van de aangeboden zorg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

OHRA: Rik van Zutphen 026 400 7303
Delta Lloyd: Angelique Bronneberg 020- 594 3021

13 okt 04 12:01