Provincie Overijssel

Provinciale bedrijvengids gepresenteerd

De nieuwe Bedrijven- en regiogids verschijnt dit jaar in opdracht van de provincie Overijssel en de Kamer van Koophandel Regio Zwolle. De gids wordt woensdag 13 oktober op ludieke wijze tijdens het MKB-najaarssymposium in de IJsselhallen in Zwolle gepresenteerd. Provincie en KvK zijn dit jaar voor het eerst opdrachtgever voor deze informatieve regiogids. Behalve het papieren exemplaar is er ook een cd-rom die gemakkelijk is te installeren op elke computer of netwerk. Voor actualiteit zorgt het speciale internetportaal waar behalve de bedrijfsgegevens extra informatie te vinden is.

De gids geeft statistische en economische informatie over de regio, provincie, gemeenten, de diverse loketten, onderwijsinstellingen en de Kamer van Koophandel, aangevuld met zakelijke informatie en een zakenregister. Voor bedrijfsleven, aspirant-ondernemers en overheden is de gids een uitstekend instrument in de business-to-business-markt. Tegelijk wordt hij ook voor de promotie van de regio IJsselvecht ingezet.

Het internetportaal, dat tijdens de presentatie speciale aandacht zal krijgen, biedt de mogelijkheid om belangrijke informatie voortdurend te updaten. Daarnaast is het een goed middel om snel en gemakkelijk te communiceren over beleidsontwikkeling en beleidsvoering. De KvK en de provincie hopen dat dit bijdraagt aan een betere afstemming tussen wensen en mogelijkheden van bedrijfsleven en overheid.

Nieuwsredactie@prv-overijssel.nl

© 2004 Provincie Overijssel