Persberichten regio Brabant-Noord 13 oktober

's-Hertogenbosch 13-10-2004

VROUW LIGT TE SLAPEN IN GESTOLEN AUTO

s-Hertogenbosch - Een 39-jarige vrouw uit Leeuwarden is woensdagmorgen aangehouden op de Helftheuvelweg in s-Hertogenbosch. De politie werd gewaarschuwd omdat een vrouw lag te slapen in een auto die geparkeerd stond in die straat. De vrouw wilde niet wakker worden. Onderzoek wees uit dat de auto gestolen was uit Maarsbergen. De vrouw is aangehouden en voor verder onderzoek inverzekeringgesteld.

MAN HEEFT BOETE OPEN STAAN

s-Hertogenbosch De politie heeft woensdagmiddag een 34-jarige Bosschenaar aangehouden op de Zevenhontseweg in zijn woonplaats. De man had nog een boete van 852 openstaan. Hij kon dit niet betalen en is ingesloten.

ILLEGALE VREEMDELINGEN AANGEHOUDEN

s-Hertogenbosch De politie heeft woensdagochtend in een woning aan de Van Noremborghstraat in s-Hertogenbosch vier mannen, 18, 32, 37 en 46 jaar oud aangehouden. De mannen, allen met de Marokkaanse nationaliteit verblijven illegaal in Nederland.

TE DIEP IN HET GLAASJE

Heusden Op de Herptseweg in Heusden heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een 41-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij had te diep in het glaasje gekeken. De man had al vaker gedronken en zijn rijbewijs was reeds ingevorderd. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

MAN RIJDT TEGEN GEPARKEERDE BUS

s-Hertogenbosch De politie heeft dinsdagavond een 29-jarige Bosschenaar aangehouden op de Scheldestraat in zijn woonplaats. Een oplettende getuige had gezien dat de man even daarvoor op de Jekerstraat tegen een geparkeerde bestelbus was gereden. Ze gaf aan de politie het kenteken van de auto van de verdachte door. Op de hoek van de Rijnstraat met de Scheldestraat trof de politie de man aan. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

DRUGS AANGETROFFEN

Boxtel De politie heeft dinsdagmiddag een 35-jarige inwoner van Boxtel aangehouden in een woning aan de van Leeuwenstraat in Boxtel. In het huis van de verdachte, elders in Boxtel, was die middag door de politie drie zakjes drugs, vermoedelijk amfetamine aangetroffen. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt en de drugs is inbeslaggenomen.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

Uden
De politie heeft woensdagmiddag een 62-jarige man uit Uden aangehouden in een winkel aan de Marktstraat in Uden. De man had vleeswaren weggenomen zonder te betalen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

VROUW RIJDT ZONDER GELDIG RIJBEWIJS

Veghel
Tegen een 30-jarige Veghelse heeft de politie woensdagmorgen proces-verbaal opgemaakt. Ze reed zonder geldig rijbewijs. De controle was op de N.C.B.-laan in Veghel.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

Uden- Dinsdagmiddag is op de Margrietstraat een 20-jarige Amsterdammer aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De verdachte had zojuist in een winkel aan de Marktstraat kleding weggenomen. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek inverzekering is gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED

Oss-
In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Nieuwe Hescheweg een 29-jarige man uit Lith aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De automobilist kreeg een rijverbod van elf uur en er is proces-verbaal opgemaakt.

VERDACHTE DIEFSTAL DRINKWATERINSTALLATIE AANGEHOUDEN

Boxmeer/ Oss- Dinsdagavond is op het politiebureau in Oss een 19-jarige man uit Nistelrode aangehouden. De man wordt ervan verdacht deze middag vanuit een weiland aan de Kruisstraat in Oeffelt een automatische drinkwaterinstallatie te hebben ontvreemd. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Uden waar hij inverzekering is gesteld.

MAN HEEFT BOETE OPENSTAAN

Boxmeer
De politie heeft woensdagmorgen een 42-jarige man uit de gemeente Boxmeer aangehouden in de Steenstraat in Boxmeer. De man bleek een boete van 408 open te hebben staan. Hij kon de boete niet betalen en is ingesloten.

BESTELBUS ONTVREEMD

Boxmeer
Vanaf de Loerangelstraat in Boxmeer hebben onbekenden woensdagmorgen een blauwe Hyundai bestelbus weggenomen. De bus was voorzien ven het kenteken 23-VB-LG.

GEVAARLIJK TERREIN 'HOMBURGFABRIEK'

Cuijk -
De politie heeft de afgelopen weken diverse malen melding gehad van vernieling, brandstichting en inbraak in de voormalige vleesfabriek 'Homburg' aan de Simon Homburgstraat in Cuijk. De leegstaande panden verkeren in zeer slechte staat. Ondanks het feit dat het terrein afgesloten is en er door middel van borden duidelijk aangegeven staat dat het terrein niet betreden mag worden, wordt de locatie ook gebruikt als hangplek. De politie waarschuwt voor het instortingsgevaar van de panden en voor het gevaar van het betreden van het terrein. Er wordt streng opgetreden tegen diegene die toch het terrein betreden.

RIJDEN ONDER INVLOED

Boxmeer-
In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Faunalaan een 42-jarige man in zijn woonplaats aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een rijverbod van 24 uur. De automobilist bleek geen rijbewijs te hebben. Er is proces-verbaal opgemaakt.