INCA IMPORT BV

Nikon D70 digitale reflex ontvangt TIPA, EISA en DIWA Awards!

Nikon heeft voor de D70 digitale consumenten reflexcamera het ongekende aantal van maar liefst drie belangrijke onderscheidingen ontvangen. De Nikon D70 heeft zowel de TIPA, de EISA als de DIWA Award ontvangen!

!!!!!! TIPA Award !!!!!!

De Technical Image Press Association (TIPA) heeft dit jaar de D70 uitverkoren als beste consumentenproduct. De Nikon D70 Digitale spiegelreflexcamera ontving de prestigieuze bekroning:

Beste digitale spiegelreflexcamera voor consumenten in Europa 2004.

Over de alom geprezen Nikon D70 digitale SLR zei de TIPA-jury het volgende:
De Nikon D70 is een zeer veelzijdige digitale SLR die weinig concessies doet, ook al is de prijs van de camera zeer aantrekkelijk. De camera is zelfs voorzien van functies die men op duurdere digitale spiegelreflexcameras niet aantreft. Dat maakt deze camera de beste voor zijn prijs in de categorie digitale SLRs.

!!!!!! EISA Award !!!!!!

Met het winnen van de EISA Award bezit de Nikon D70 officieel de onderscheiding:

Nikon D70
Europese digitale spiegelreflexcamera van het jaar 2004-2005

Over de alom geprezen Nikon D70 de EISA het volgende: De Nikon D70 is een zeer betaalbare digitale 6-megapixel spiegelreflexcamera met een verassend groot aantal geavanceerde kenmerken die toch eenvoudig te bedienen is. In combinatie met uitstekende prestaties op het gebied van de (opname)snelheid en een beeldkwaliteit die zelfs voor professioneel gebruik voldoet is de D70 aantrekkelijk voor een brede groep gebruikers. Het uitstekende 1,8 inch TFT LCD-scherm en de lange gebruiksduur van de accu zijn extra voordelen. Alles bij elkaar genomen is Nikon erin geslaagd om een camera met een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding te produceren.

!!!!!! DIWA Award !!!!!!

Gouden DIWA Award voor Nikon D70

De Nikon D70 bevredigde de DIWA test experts op alle fronten, de algehele prestatie werd gehonoreerd met een DIWA Gouden Award in de categorie digtale systeem cameras. De Nikon D70 bracht de markt voor digitale reflex cameras op een hoger niveau door de introductie van uitzonderlijke kenmerken, functies en kwaliteiten tegen een zeer redelijke prijs. Hoewel de doelgroep van de camera de geavanceerde amateur is, zijn er ontelbare professionele fotografen die vinden dat ze met de D70 waar voor hun geld krijgen. Het DIWA testteam bevestigt deze indruk. Vele individuele testrapporten concluderen dat de kwaliteiten van de Nikon D70 onbetwistbaar uitzonderlijk zijn, ongeacht wat de prijs is.

Een DIWA test expert vatte zijn indrukken als volgt samen: Mijn verwachtingen van de Nikon D70 werden volledig beantwoord tijdens mij testrapportage, en ik was verheugd om te zien dat mijn DIWA collegas tot dezelfde conclusie kwamen. Als er één camera het waard is om een DIWA Gouden Award te winnen dan is het de Nikon D70.

TIPA: http://www.tipa.com/
EISA: http://www.eisa-awards.org/
DIWA: http://www.diwa-awards.com

Voor een nadere kennismaking met de D70 verwijzen wij u graag naar de Nikon Product Catalogus op www.incabv.nl.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u terecht op pers@incabv.nl.

Inca Import BV (Nikon importeur Nederland)
Postbus 354, 2000 AJ, Haarlem
tel. 023-5101910
fax. 023-5243551

Specificaties en uitrusting kunnen worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting van de zijde van de fabrikant. (c) 2004 Inca Import b.v. namens NIKON CORPORATION, Japan.

Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.

13 okt 04 16:28