Ingezonden persbericht


Persbericht

Cisco Systems kondigt voice gateway-toepassing aan en maakt migratie van bestaande PBX-netwerken naar IP-communicatie mogelijk

Amsterdam, 12 oktober 2004 - Cisco's nieuwe EGW 2200 Enterprise Gateway maakt het voor organisaties mogelijk hun telefoniekosten te reduceren. EGW 2200 Enterprise Gateway faciliteert gefaseerde migratie van bestaande PBX-netwerken met DPNSS naar Cisco's IP-telefonie- en IP-communicatieoplossingen.

Tim Stone, Hoofd Marketing IP-communicatie EMEA bij Cisco Systems, over de EGW 2200 Entreprise Gateway: "De toekomst van communicatie is duidelijk gebaseerd op de geconvergeerde IP-infrastructuur van spraak en data. Vandaag de dag verbinden telefoonsystemen die DPNSS en/of Q.SIG ondersteunen meer dan 45 miljoen telefoonlijnen in EMEA met 2.1 miljoen aansluitingen in Nederland. Cisco's EGW 2200 maakt het bedrijven mogelijk hun bestaande systemen te koppelen aan de huidige geavanceerde communicatietechnologie en in eigen tempo de overstap te maken naar de volledig geconvergeerde netwerken van de toekomst."

Het volledige Engelstalige persbericht kunt u vinden in de Newsroom.


- einde -

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, viert dit jaar dat het bedrijf zich al 20 jaar inzet voor technologische innovatie, een leidende positie in de bedrijfstak heeft en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda heeft staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u in de Cisco Newsroom.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande personen.

Karin van Geelen
Cisco Systems
PR Manager
tel: 020-357 34 12
kgeelen@cisco.com
http://www.cisco.nl

Cisco Persdesk
Winkelman en Van Hessen
tel: 070-416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl