Politie Limburg-Noord

Voorlopige resultaten uitzending 12 oktober De Gouden Tip
Datum: 13-10-2004
Tijd bericht: 17:26
Plaats: Venlo / Maastricht
De uitzending van het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1-televisie, heeft tips opgeleverd in twee van de vier behandelde zaken. Daarbuiten kwamen nog reacties binnen met betrekking tot de roofmoord in Berg en Terblijt. In totaal kwamen er 8 tips binnen.

Drie tips gingen over de aanranding in Roermond waarbij ook namen zijn genoemd. Deze tips worden nog nagetrokken.

Het aantreffen van het onbekende lijk in Venlo leverde een tip op. De tipgever miste iemand in zijn omgeving, maar bij natrekken bleek dat het signalement van de vermiste persoon niet overeen kwam met het stoffelijk overschot. Zowel de poging tot moord in Weert als de overval op de edelsmederij in Brunssum leverden geen tips op.

De roofmoord in Berg en Terblijt was zowel in de vorige uitzending van De Gouden Tip, als ook op maandag 11 oktober in Opsporing Verzocht. In De Gouden Tip was hier nog even op teruggekomen en op deze zaak kwamen 5 tips binnen. De recherche heeft deze tips nog in onderzoek.

De letterlijke tekst en getoonde foto's zijn gepubliceerd op de vernieuwde site www.degoudentip.tv. De volgende uitzending is op dinsdag 26 oktober.