Congres-en Studiecentrum VNG

Product- en ketenaspecten voor overheden


10.00-12.00 uur

13 oktober Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht

Routebeschrijving Muziekcentrum Vredenburg

Wat is de overeenkomst tussen Zuid-Hollandse meerpalen, Egyptisch zout, Gronings magnesium en Utrechtse bouw? Kom naar de netwerkbijeenkomst Product- en Ketenaspecten in Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht om antwoord te krijgen op deze vraag. De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 uur tot 12.00 uur. Uitvoerders van bovenstaande pilot projecten vertellen over hun bevindingen en gaan in op de vraag welke stimulerende rol die overheden kunnen hebben als het gaat om meer aandacht bij bedrijven voor het vergroten van de duurzaamheid van hun producten.
Meer informatie kunt u verkrijgen bij Jan Spit (tel. 030-239 35 17, email: j.spit@novem.nl ). Voor de liefhebbers is er daarna nog de gelegenheid voor het nuttigen van een lunch. Bovendien heeft u de gelegenheid om 's middags deel te nemen aan een aantal workshops in het kader van de Netwerkdag Duurzaam Inkopen, welke ook plaatsvindt op
13 oktober in Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht. Meer informatie over het programma van de Netwerkdag Duurzaam Inkopen vindt u door hier te klikken.

Wilt u deelnemen aan de netwerkbijeenkomst Product- en Ketenaspecten, dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier. Deelname is gratis.

Voor inlichtingen
Congres- en Studiecentrum VNG
Postbus 30435

2500 GK DEN HAAG
Tel. 070- 3738469
Fax: 070- 3738743
E-mail: cs@vng.nl