Ingezonden persbericht


Vormingsavonden evangelisatie

Iedere gedoopte is geroepen tot evangelisatie, maar zelfs de meest doorgewinterde missionaris moet steeds opnieuw zijn koudwatervrees overwinnen om de deuren van de kerk en het eigen hart echt open te zetten. De Gemeenschap Emmanuel organiseert in de aanloop naar het Internationale Congres voor de Nieuwe Evangelisatie 2005 in Parijs drie vormingsavonden over evangelisatie. De vormingsavonden (woensdag 6, 13 en 20 oktober) vinden plaats in het St. Janshuis in 's-Hertogenbosch, van 19:45-22:00 uur: voor jong & oud(er). Meer informatie en aanmelding: Gerro & Elma Nap, 013-5450760, gerro@dds.nl .

Avondschool voor Evangelisatie
Van november 2004 tot en met juni 2005 organiseert de Gemeenschap Emmanuel iedere woensdagavond in het Sint-Janshuis te 's-Hertogenbosch de Avondschool voor Evangelisatie. Je hebt ervaren dat God leeft. Dat Hij van je houdt. Deze vreugde zou je iedereen wel willen toejuichen. Maar... hoe doe je dat? Deze vraag staat centraal op de avondschool. De avondschool biedt negen maanden intensieve vorming voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar die met evangelisatie bezig willen. Het programma bestaat uit theoretische studie naar antwoorden op vragen die mensen vaak stellen over geloof en kerk. Verder gaan we zelf ook praktisch aan de slag met missie- en evangelisatie-acties in Nederland en buitenland. In oktober zijn er 'proefavonden'. Bel of mail Gerro en Elma Nap voor meer informatie (013-5450760, gerro@dds.nl ). Website: www.emmanuel.info/nld .

---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com). Version: 6.0.771 / Virus Database: 518 - Release Date: 28-9-2004