Ingezonden persbericht


PAUL MEIJER TEST IN FORMULE 3, DÉ OPSTAP NAAR DE FORMULE 1!

VOOR DIRECTE VERSPREIDING

Bronvermelding: Insight F1 Motorsport Report

Paul Meijer, de regerend Formule Renault 2000 kampioen, zal aanstaande woensdag tijdens een officiële test op het circuit van Motopark Oschersleben zijn opwachting in een Formule 3 auto maken voor het PREMA POWERTEAM. Door zijn constante optreden in het Benelux Kampioenschap met vijf overwinningen uit vijf races en zijn zesde plaats in het Europees Formule Renault 2000 Kampioenschap, kan Meijer met behulp van met name, NIKON en een aantal persoonlijke sponsors zijn entree in deze raceklasse van de autosport maken die als dé opstap geldt naar de Formule 1!

Paul Meijer, inmiddels gearriveerd in Duitsland, is met het PREMA Powerteam al druk bezig om de laatste voorbereidingen te treffen voor zijn test aanstaande woensdag. Zo is afgelopen week een stoeltje voor de Bilthovenaar geschuimd en zal Meijer later deze week het 3,667 kilometer lange circuit gaan verkennen met het team.

Het PREMA POWERTEAM is opgericht in 1984 en staat ruim 20 jaar aan de top van de internationale autosport. Het team was zeer succesvol met Formule 3000, het Italiaans en Duits Formule 3 en heeft in 2003 besloten om al haar aandacht en expertise te gebruiken in de prestigieuze Formule 3 Euro Series Kampioenschap. Dit leverde hen vorig jaar Ryan Briscoe als de nieuwe Formule 3 kampioen. Briscoe test inmiddels voor het Toyota Formule 1 team. Dit jaar pakte het Italiaanse team de titel 'rookie' (beste nieuwkomer) met coureur Franck Perera. Tenslotte heeft PREMA een nauw samenwerkingsverband met het Formule 1 team waarbij alle jonge coureurs automatisch zijn opgenomen in het Toyota Drivers Development programma.

Meijer, die aanstaand weekend ook in actie zal komen tijdens de Finale Races op Zandvoort, is uiteraard dolgelukkig met de hem aangeboden kans. De 19-jarige coureur kan in ieder geval niet langer wachten om zijn eerste kilometers te maken: "Na een fantastisch seizoen in het Europees Formule Renault 2000 Kampioenschap en mijn glorieuze overwinningen in het Benelux kampioenschap, is dit werkelijk een prachtige verdere stap in mijn carrière. Hoewel het één en ander vrij snel tot stand kwam, ben ik er mentaal en fysiek helemaal klaar voor. Graag wil ik mijn sponsor NIKON dan ook bijzonder bedanken voor deze schitterende mogelijkheid die ik met beide handen aan zal grijpen!"

NIEUWS en FOTO'S zijn afkomstig van Insight F1 Motorsport Report.

Voor meer informatie of fotografisch materiaal kunt u contact opnemen met: Roelof Oosterhuis (Insight F1) TEL: + 31 652 056 637, MAIL: roelof@insightf1.com

(This mail includes an attachment)


©2004 - All Rights Reserved
www.paulmeijer.com If you don't want to receive press reports from Paul Meijer any longer, please click here to unsubscribe Als u geen persberichten van Paul Meijer meer wenst te ontvangen, kunt u uzelf uitschrijven door op deze link te klikken.