Gemeente Amsterdam

Ondernemers in Ferdinand Bol strippen prijzen
12 oktober 2004 - Amsterdam Oud Zuid

Bewoners van de Ferdinand Bolstraat en omgeving kunnen binnenkort goedkoop winkelen met een strippenkaart. De speciaal ontwikkelde strippenkaart geeft diverse kortingen.

In het kader van de strippenkaartactie in de Ferdinand Bolstraat reikt op woensdag 13 oktober 2004 de voorzitter van de Stichting Straatmanagement De Pijp, mevrouw Yellie Alkema, aan de wethouders E. Jaensch en J.C. Hellendoorn en twee deelnemende ondernemers symbolisch de eerste strippenkaarten uit. De uitreiking vindt plaats om 15.45 uur in de Ferdinand Bolstraat.

Ferdinand Bolstraat tussen de Ceintuurbaan en de Albert Cuypstraat

De winkeliers in de Ferdinand Bolstraat tussen de Ceintuurbaan en de Albert Cuypstraat strippen van woensdag 13 oktober tot zaterdag 30 oktober 2004 hun prijzen. In samenwerking met de Stichting Straatmanagement De Pijp en met een belangrijke bijdrage van stadsdeel Amsterdam Oud Zuid is hiervoor een strippenkaart ontwikkeld.

Interessante aanbiedingen en kortingen

Op deze strippenkaart staan interessante aanbiedingen en kortingen. Tegen inlevering van de strippen ontvangt het winkelende publiek in deze periode bij de deelnemende winkeliers en bedrijven de aangeboden kortingen. De deelnemende winkeliers laten met de actie zien dat ondanks de werkzaamheden aan de Noord/Zuidlijn de verkoop gewoon doorgaat en de Ferdinand Bolstraat nog steeds de moeite waard is voor het doen van leuke aankopen en dagelijkse boodschappen.

Huis aan huis verspreid

De strippenkaarten worden in een oplage van ruim 15.000 stuks huis aan huis verspreid in de omgeving van de Ferdinand Bolstraat. Daarnaast zijn de strippen in een beperkte oplage verkrijgbaar bij de winkeliers zelf.

© Gemeente Amsterdam