CompanyToolbar biedt gratis een aanpasbare toolbar aan

AMSTERDAM, 20041013 -- Vandaag lanceert het bedrijf CompanyToolbar.com een nieuw toolbar platform (www.companytoolbar.com). Met dit platform kunnen bedrijven snel en gemakkelijk een eigen toolbar aanmaken, lanceren en onderhouden. CompanyToolbar.com hoopt hiermee een flexibele en gebruikersvriendelijke toolbar aan te bieden die het zoeken op Internet vereenvoudigd, de bezoekersaantallen op websites vergroot en de mogelijkheid biedt aan bedrijven om rechtstreeks te communiceren met hun doelgroep.


Zonder enige programmeer kennis kan de toolbar, via een Internet interface, volledig aangepast worden om vervolgens direct en automatisch te worden aangeboden aan de gebruikers. Naast een koppeling met een Internet zoekmachine naar keuze biedt de toolbar onder andere de mogelijkheid om diverse zoeklocaties aan te maken om toolbar gebruikers rechtstreeks op deze websites te laten zoeken. De toolbar biedt bovendien een geïntegreerde nieuwsbalk die werkt met zogenaamde RSS berichten. Met deze nieuwsbalk kunnen nieuwsberichten direct worden getoond aan de gebruiker. Uiteraard kunnen standaard door derden aangeboden RSS berichten getoond worden. Indien een aanbieder zelf niet beschikt over zogenaamde RSS nieuwsberichten, biedt CompanyToolbar.com ook de mogelijkheid om (nieuws-)berichten aan te bieden via een zogenaamde Hosted News Channel.

Het gebruik en succes van de aangeboden toolbar is uiteraard afhankelijk van het gebruik ervan. Daarom biedt de toolbar de mogelijkheid voor de gebruiker om een tal van opties in de toolbar zelf te bepalen. Denk hierbij aan het aanmaken van persoonlijke links en het zelfstandig toevoegen of verwijderen van nieuwskanalen.

Meer informatie over CompanyToolbar.com en de toolbar is te vinden op www.companytoolbar.com.