TIRION UITGEVERS

Minister Peijs ontvangt eerste exemplaar Toekomstflitsen

Minister Karla Peijs van Verkeer en Waterstaat heeft op woensdag 13 oktober in de patisserie van Dudok Den Haag het allereerste exemplaar van Toekomstflitsen in ontvangst genomen. Deze fantastische uitgave is inmiddels het vierde boek van de Nederlandse futurologen en tweelingbroers Robbert en Rudolf Das, internationaal bekend door hun typerende, opengewerkte tekeningen en hun unieke kijk op de toekomst.

Wateroplossingen
Toekomstflitsen (Nederlands- en Engelstalig) is een bijzondere verzameling toekomstvisies met water als centraal thema. Wat zijn de wateroplossingen voor onze problematische infrastructuur en logistiek? Hoe ziet waterlandbouw er uit? Wat wordt de rol van het water voor recreatie, het heelal en bijvoorbeeld de gezondheidszorg?

Van golfremmers tot drijfkassen
Dit boek is geen science fiction, maar staat boordevol realistische flitsen voor overmorgen. Zoals: betaalbare golfremmers die oppervlaktedeining neutraliseren. Maar ook: futuristische drijfkassen of ultrasnelle zeepolitieboten in de strijd tegen maritiem terrorisme.

Toekomsttekening
Robbert en Rudolf Das tekenen de watertoekomst tot in detail. Toekomstflitsen bevat vele, originele kleurenillustraties... In een oogopslag worden alle ideeën duidelijk. Persoonlijke tekeningen die toekomstvisie en de technische aspecten steeds combineren. Kortom, denkschetsen voor iedereen die een duik in de toekomst wil nemen!

Technische gegevens:
Robbert en Rudolf Das; Toekomstflitsen - Visies op onze waterplaneet Future Flashes - Views upon our water planet
Tirion Uitgevers
176 pag., fullcolour, gebonden met stofomslag
Euro 34,98
ISBN 90.4390.540.2
www.tirionuitgevers.nl