Travel Unie International Nederland N.V.

Arke en holland international kopen egypte extra in voor herfstvakantie

Dutchbird vliegt in oktober voor Arke en Holland International op extra verkeersdag vier keer naar Egypte voor nazomeren

Rijswijk, woensdag 22 september 2004 - Arke en Holland International hebben extra stoelen op een extra verkeersdag voor vier extra data in oktober ingekocht bij luchtvaartmaatschappij Dutchbird. Dit vanwege de grote belangstelling voor de oktobermaand, waarin ook de herfstvakantieweken vallen. Het betreft de Egyptische bestemmingen Sharm el Sheik en Hurghada. De extra 'à la carte' vluchten van Dutchbird van Amsterdam naar Egypte vertrekken op donderdag 7, 14, 21 en 28 oktober 2004.

Marketingmanager Mark van Nieuwkerk van Arke en Holland International is blij met de extra capaciteit voor de herfstperiode: "De herfstvakantie is een belangrijk moment om nog even te nazomeren. Dat kan natuurlijk zalig onder de Egyptische zon. Op vier donderdagen in oktober hebben we nu extra capaciteit kunnen inkopen. De overige data in oktober zijn voor beide Egyptische bestemmingen al helemaal volgeboekt. Dus onze klanten moeten snel zijn, want de boekingen voor het populaire Egypte gaan enorm hard!"