Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

13-10-2004
Onderzoek ruimtebehoefte bedrijven in gemeente Alphen-Chaam

Enkele jaren geleden heeft de Kamer van Koophandel de behoefte aan bedrijventerrein onderzocht. Op dit moment, bijna 5 jaar later, is het nodig dit onderzoek te actualiseren. De Gemeente Alphen-Chaam heeft N.V. REWIN West Brabant, opdracht gegeven dit onderzoek uit te voeren in samenwerking met de Kamer van Koophandel.

Een goed inzicht in de ruimtebehoefte van ondernemers is van belang voor de planning van nieuw bedrijventerrein. Graag wil de gemeente van de ondernemers weten of u op in de komende 5 jaar behoefte heeft aan bedrijventerrein voor uitbreiding en / of verplaatsing van uw bedrijf.

De bedrijven waarvan de activiteiten thuishoren op een bedrijventerrein en die bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staan in de Gemeente Alphen-Chaam worden automatisch benaderd door NV REWIN West Brabant. De doelgoep van het onderzoek zijn bedrijven uit de sectoren industrie, ambacht, logistiek, groothandel en perifere detailhandel. Mocht u tot deze doelgroep behoren en in de toekomst geĂŻnteresseerd zijn in een kavel op een bedrijventerrein maar niet in de maand oktober aangeschreven zijn door REWIN, dan kunt u zich melden bij NV REWIN West Brabant.

Het onderzoek zal in het 4e kwartaal van 2004 plaatsvinden.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de heer T. van Beek van de gemeente Alphen-Chaam ( 013-5086648) of mevrouw K. Burg van NV REWIN West-Brabant (076-5646785).