Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

13-10-2004
Nieuwe goedkeuring bestemmingsplan Buitengebied Alphen

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maken ingevolge artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van
21 september 2004 een nieuw goedkeuringsbesluit hebben genomen voor het bestemmingsplan "Buitengebied Alphen".

Het bestemmingsplan ligt van 18 oktober 2004 tot 29 november 2004 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentekantoor aan Willibrordplein 1 te Alphen. Degene die tijdig bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest bedenkingen in te dienen, kunnen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen tegen genoemd besluit bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te 's Gravenhage.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.