Politie vraagt nogmaals uw aandacht in verband met overval

Nieuwkoop 14-10-2004 - Op zondag 15 augustus 2004 (het weekend van Jazz a/d Plazz ) vond er omstreeks 04.30 uur bij de Rabobank aan het Kennedyplein te Nieuwkoop een overval plaats op een 48-jarige Nieuwkoper. Het misdrijf werd mogelijk gepleegd door twee manspersonen van Noord-Afrikaanse afkomst. Bij de overval werd gebruik gemaakt van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Gedurende het onderzoek is een aantal personen gehoord. De politie sluit niet uit dat er ook anderen zijn, die mogelijk iets hebben gezien of hebben gehoord wat van belang kan zijn voor het onderzoek.

De politie van het team Alkemade wil daarom graag in contact komen met personen die zich nog niet eerder hebben gemeld en toch over informatie denken te beschikken. In het opsporingsprogramma Team West van TV West zal de Politie Hollands Midden op woensdag 20 oktober a.s. een oproep plaatsen. De uitzending vindt plaats na het regionale nieuws van 18.15 uur en wordt daarna om het uur herhaald.

Door het slachtoffer is inmiddels een beloning uitgeloofd, aan degene die de tip geeft, die leidt tot aanhouding en veroordeling van de dader(s) van de overval.

Het team Alkemade is 24 uur per dag bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844.