Arcares
Branchevereniging voor Verpleging en Verzorging

Special magazine over ouderenzorg en ondernemerschap

Onlangs verscheen een special magazine met als thema 'ouderenzorg op weg naar ondernemerschap'. Het (sponsored) magazine is in samenwerking met Arcares uitgebracht door Goo Media BV in de reeks Special Insights.

Het tijdschrift, met een voorwoord van Arcares voorzitter mr. C.M.E. van Schelven, bevat een aantal interviews die samen een actueel beeld opleveren van een aantal belangrijke ontwikkelingen in de branche van verpleeg- en verzorgingshuizen.

Aan het woord komen: Mariëlle Rompa, directeur van Arcares, J. Klein Breteler algemeen directeur van de stichting Pieter van Foreest in Delft, John Bergs, voorzitter raad van bestuur van De Vitalis Zorggroep in Eindhoven, Hugo van Toor, facilitair manager van Stichting Zorgspectrum te Nieuwegein, Daan van de Meeberg, voorzitter raad van bestuur van de Meavitagroep in Den Haag, Marianne Straks, manager team branchebeleid van Arcares, Edwin ten Holte, adjunct-directeur van Arcares en Gerard Werdmüller von Elgg, manager team werkgeversbeleid van Arcares.

Klik hier voor het Magazine medical insights.

Datum: 14/10/2004