Princeton University kiest Roxen CMS

Stockholm, Zweden 14 Oktober 2004: Princeton University, een s werelds bekendste en prestigieuze universiteiten, heeft een overeenkomst gesloten met Roxen Internet Software, een Zweeds bedrijf, om Roxen CMS software in te zetten voor het beheren van www.princeton.edu. Roxen CMS is gekozen als het standaard content management systeem voor de universiteit en zal geleidelijk worden ingevoerd op faculteiten en aangesloten instellingen die deze functionaliteit behoeven.

Na een intensief evaluatie proces, heeft Princeton Roxen CMS geselecteerd vanwege haar platform onafhankelijkheid, flexibiliteit, uitbreidbaarheid en gebruikersgemak. We hebben vele producten diepgaand onderzocht, inclusief commerciële en open source software. Onze evaluatie commissie koos unaniem voor Roxen CMS als het beste van beide werelden, een product gebaseerd op open standaarden, een flexibele ontwikkelomgeving en een excellente klant ondersteuning. Daarnaast heeft Roxen Internet Software aanmerkelijke kennis van de hoger onderwijs sector, zegt Reed Meister, directeur Internet en strategische projecten van het communicatie bureau van de Princeton University. Internet is een essentieel onderdeel van Princeton s communicatie strategie en Roxen CMS zal daarin een onmisbare en belangrijke rol spelen om onze content bruisend en up-to-date te houden. vervolgd dhr. Meister.

Princeton s keuze voor Roxen CMS als centrale software oplossing voor haar intensieve webgerelateerde behoefte is een grote pluim voor het vertrouwen in onze software en de kwalificaties van onze consultants. Als eerste uit de bus komen bij zo n zwaar selectie proces maakt onze gelukkig en trots. Als resultaat van deze overeenkomst versterkt Roxen CMS verder haar positie als een van wereld s toonaangevende content management platformen voor het hoger onderwijs zegt Staffan Ekholm, CEO van Roxen Internet Software.

De implementatie van Roxen CMS bij Princeton zal een aantal functionaliteiten toevoegen aan Princeton s Websites zoals verbeterde controle van het Princeton University merk, vereenvoudigd bewerken en beheren van de sites, kwaliteitsbewaking bij publicaties, toegangscontrole en geoptimaliseerde zoek functionaliteit in een grote verscheidenheid van formaten.

Omdat Roxen CMS is gebaseerd op open standaarden en wordt geleverd inclusief de broncode, is Roxen CMS een krachtig en flexibel systeem dat ons zal faciliteren bij het uitwisselen van informatie met onze interne systemen. Door het gebruik van Roxen zal Princeton haar aanwezigheid op het web eenvoudiger kunnen organiseren en verbeteren en sneller aan kunnen passen aan de behoefte . Zegt Betty Leydon, vice president voor Informatie Technologie en Chief Information Officer, op Princeton University.

Contact Princeton University
Reed Meister, Director of Web Communications and Strategic Projects Telephone: +1-609-258 57 33
E-mail: rmeister@princeton.edu

Contact Roxen Internet Software AB
Staffan Ekholm, CEO
Telephone: +46-8-441 39 00
E-mail: staffan.ekholm@roxen.com

Over Princeton University
Princeton University is opgericht in 1746, en bekend onder de naam College of New Jersey tot 1896, het was Brits Noord Amerika s vierde College. Princeton had in het academisch jaar 2002-2003, 6332 studenten. Ratio van faculteit medewerkers en studenten is 5.6 tot 1. Princeton University is a vibrant community of scholarship and learning that stands in the nation's service and in the service of all nations .

Over Roxen Internet Software
Roxen is een bekroonde software ontwikkelaar en leverancier voor Web Content Management. Roxen biedt produkten aan voor verschillende doeleinden, van out of the box software voor uw website, intranet and extranet, tot ontwikkelgereedschappen en infrastructuren voor grote dynamische websites op het Internet op basis van Roxen CMS. Klanten zijn onder andere: MCI, Bonnier Tijdschriften, Granada, RTL Nederland, Postgirot Bank, Randstad, UniversalMusic en vele Hogescholen en Universiteiten. Roxen heeft kantoren in Zweden, Nederland en Engeland. Roxen heeft een groot aantal internationale erkenningen ontvangen, waaronder Best of Comdex .

Deze informatie brengt U Waymaker http://www.waymaker.net

De volgende files zijn beschikbaar om te downloaden: