Politie Zuid-Holland-Zuid

14/10 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

14-10-2004 - Persberichten district I

MAN AANGEHOUDEN
DORDRECHT Een 22-jarige man uit Dordrecht is op 13 oktober op de Violenstraat op verdenking van openlijk geweld aangehouden. Hij zou betrokken zijn geweest bij een vechtpartij op de Anjelierstraat op 1 oktober. De man had ruzie met een aldaar wonende familie en zou bij het opstootje ook een tuinbank tegen een raam hebben gegooid. Hij is in verzekering gesteld en de politie doet onderzoek.

HUISVREDEBREUK
ZWIJNDRECHT Agenten hebben een 22-jarige man uit Zwijndrecht op 13 oktober op de Cort van der Lindenstraat aangehouden. Hij verbleef in het huis van een familielid dat hem er niet meer in wilde hebben. De man wilde echter de woning niet verlaten en moest geboeid naar het politiebureau vervoerd worden. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld.

ALCOHOL
ZWIJNDRECHT Een 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is op 14 oktober zijn rijbewijs krijtgeraakt. Hij blies op de Beneluxlaan zó ruim boven de streep dat hij een rijverbod van 7 uren kreeg en zijn rijbewijs werd ingevorderd.
Dordrecht Een 27-jarige vrouw uit Papendrecht werd op 14 oktober op de Bosboom Toussaintstraat aangehouden. Zij kreeg een rijverbod van twee uren.

GASLEK
DORDRECHT Een gaslek heeft er op 13 oktober voor gezorgd dat de Groenmarkt een uur lang is afgesloten voor alle verkeer vanaf de Visstraat tot aan het Stadhuisplein en Vleeshouwerstraat. Op de Groenmarkt wordt sinds een paar dagen gewerkt aan de vervanging van oude gasleidingen en vermoedelijk is een onderdeel niet goed afgesloten. De aannemer en het energiebedrijf zijn ter plaatse gekomen om de lekkage te verhelpen.

AANRIJDING
DORDRECHT Bij een aanrijding tussen 27-jarige fietser uit Dordrecht en een 33-jarige automobiliste uit Dordrecht is de eerste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Mijlweg op 13 oktober. De fietser werd vermoedelijk onwel en botste daardoor tegen de auto van zijn plaatsgenoot. De ambulance is ter plaatse gekomen om de man te behandelen. Hij liep onbekende verwondingen op.