Amsterdam RAI

HORECAVA 2005
11 okt 2004

NIEUW TOEGANGSBELEID HORECAVA 2005

Wie Horecava 2005 wil bezoeken, moet zich registreren op www.horecava.nl. Tienduizenden professionals uit horeca- en cateringwereld ontvangen daartoe eind november een uitnodigingskaart met een persoonlijke registratiecode. Als zij zich hiermee digitaal aanmelden, krijgen ze een gratis toegangsbewijs per e-mail toegestuurd. Bovendien maken alle aanvragers kans op leuke prijzen. Ook wie geen uitnodigingskaart heeft ontvangen, kan op de website terecht.

Registratie noodzakelijk
Alleen door zich te registreren via internet kunnen bezoekers dus een toegangsbewijs ontvangen. Op vertoon hiervan krijgen bezoekers een badge. Dat vergroot de netwerk-functie van de Horecava. Bezoekers ontmoeten zo gemakkelijker collegas uit het vak en ook exposanten weten wie ze op de stand treffen. Daarnaast garandeert het bezoekers dat ze ook voor de volgende Horecava een gratis toegangskaart kunnen ontvangen en dat ze op de hoogte blijven van het laatste Horecava-nieuws. Exposanten versturen zelf ook uitnodigingskaarten met code aan hun relaties. Met het nieuwe systeem kunnen zij vooraf zien welke relaties een bezoek hebben gepland.

Om registreren extra aantrekkelijk te maken, zijn er tal van prijzen te winnen zoals VIP kaarten voor de Exclusive Nights van de AutoRAI en speciale toegangskaarten voor de Huishoudbeurs. Registratie is mogelijk tot de beursperiode. De Horecava vindt plaats van 10 tot en met 13 januari in Amsterdam RAI.

Professionals die geen registratiecode hebben ontvangen, kunnen vanaf eind november terecht op www.horecava.nl voor het aanvraagformulier. Voor hen bedraagt de toegangsprijs van Horecava 2005 35,-. Overigens is een bezoek aan de site een prima voorbereiding op het beursbezoek met een overzicht van deelnemers en activiteiten.

Toegang Wine Professional en Hostec-EurHotec
Tijdens de eerste drie dagen van de Horecava vinden ook het exclusieve wijnevenement Wine Professional en Hostec-EurHotec, het internationale ICT-evenement voor de hotellerie plaats. Beide evenementen kennen een eigen toegangsregeling. Op www.horecava.nl zijn vanaf eind november de links voor registratie te vinden.

Amsterdam, 11 oktober 2004

Noot voor de redactie /