Ingezonden persbericht


De nieuwe Intermec PD4 Desktop Printer combineert kwaliteit en solide prestaties

Dankzij nieuwe distributiestrategie exclusief verkrijgbaar via Intermec s channel partners

Nijmegen, 14 oktober 2004 - Intermec Technologies, één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management, lanceert de robuuste en aantrekkelijk geprijsde EasyCoder® PD4-printer. Deze printer is speciaal ontworpen voor veeleisende applicaties in productie, distributie, magazijnen, transport en nutsbedrijven. De nieuwe printer zal exclusief beschikbaar zijn via Value Added Distributeuren en channel partners.

De EasyCoder PD4 optimaliseert het printen van barcodelabels en biedt daarnaast alle gebruikelijke printermogelijkheden. De solide metalen printer heeft een modulair ontwerp waardoor het verwisselen van printkoppen en media eenvoudig te realiseren is. Door gebruik te maken van 450 meter lange ribbons, wordt het onderhoud tot een minimum beperkt.

Naast alle basis barcodelabelprinterfunctionaliteiten, zijn er drie standaard interface mogelijkheden, kan de printer geleverd worden met een grafisch LCD-display, is er een keuze tussen 200 en 300 dpi printresolutie en ondersteunt de PD4 een grote verscheidenheid aan lettertypes. Het is eenvoudig te configureren en de printer biedt standaard de mogelijkheid om via de seriële, parallelle of USB-poort aangesloten te worden. Daarnaast geeft de printer automatisch aan wanneer de ribbon op is of bijvoorbeeld de printkop niet goed aangesloten is.

Met een printbreedte van 104 mm en een printsnelheid van 150 mm per seconde, is de PD4-printer uitermate geschikt voor een breed scala aan veeleisende toepassingen zoals het printen van productlabels, work-in-proces labels, asset tracking, shipping and receiving, cross docking, compliance, put-away en inventory management.

Door de standaard meegeleverde 2MB Flash en 2MB DRAM, kan de PD4-printer met gemak grote hoeveelheden data verwerken die bij het gebruik van bepaalde lettertypes en afbeeldingen nodig zijn. Om deze mogelijkheden verder uit te bouwen, kan de printer uitgebreid worden met opties en accessoires zoals meer flash geheugen, een papiersnijder, self-strip opties, inwendige terugspoeling, keyboard display unit en EasyLAN Ethernet.