Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Opgeruimd de herfst in

Schoolkinderen van basisschool De Kade startten op donderdag 7 oktober 2004 met het project Zwerfvuil Opgeruimd de herfst in. Ze ruimen afval op, krijgen les op school, gaan mee met de milieupolitie, ze maken kunstvoorwerpen van zwerfafval en als feestelijke afsluiting van het project is er een tentoonstelling.

Reageer!
U kunt het project niet alleen via deze site volgen, u kunt ook zelf reageren op de actie en alles wat daarmee samenhangt. Mail uw kommentaar, foto's, reacties, gedichten of wat dan ook naar pdgroot@geuzenveld.amsterdam.nl.
Opgeruimd de herfst in - een afvalproject voor kinderen in Geuzenveld-Slotermeer

4 oktober 2004
Deze week start in basisschool De Kade een nieuw afvalproject voor basisscholen. Twee maanden lang elke week een lesje over afval, een leerzaam en attractief programma voor kinderen.

Het Zwerfvuilproject Opgeruimd de herfst in is een project van stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer in samenwerking met het Amsterdams Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (het ANMEC). Inhoudelijke informatie over het project kunt u krijgen bij NME-coördinator van stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, mschutte@geuzenveld.amsterdam.nl of bij het ANMEC, anmec@anmec.nl.