2e persbericht van donderdag 14 oktober 2004

Eindhoven 14-10-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Hennepkwekerij ontdekt

In een woning aan de Orionstraat is donderdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt. In drie slaapkamers en de woonkamer stonden in totaal 1150 planten. De planten en de apparatuur zijn vernietigd. De stroom werd voor de meter afgetapt. Het energiebedrijf heeft de stroom afgesloten en de meter meegenomen. De eigenaar van de woning, een 54-jarige man uit Nuenen, is aangehouden. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Best: Auto weg na inbraak

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Strovelden. Men kwam binnen door de voordeur via de brievenbus open te maken. Uit de woning werden autosleutels weggenomen en daarmee werd de auto, een zwarte BMW met het kenteken 42-PL-NT, weggenomen.

Bladel: Vrachtautootje gestolen

Vanaf de Wilhelminalaan is donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur een kleine witte vrachtauto, merk Hyundai, met het kenteken VL-LD-38 gestolen. In de laadbak lagen twee bosmaaiers. De gebruikers van de auto waren in de buurt aan het werk en hadden de auto niet afgesloten. De sleutels staken op het contactslot.

Veldhoven: Snelheidscontrole

Bij een snelheidscontrole op de Nijverheidslaan reden 16 van de 467 gecontroleerde voertuigen harder dan de toegestane 50 km/u. Dat gebeurde donderdagochtend tussen 10.15 en 12.15 uur. De hoogst gemeten snelheid was 81 km/u.