Wanadoo

Uitnodiging Wanadoo persbijeenkomst 14 oktober

We hebben een speciale uitnodiging voor een persbijeenkomst voor je. We nodigen je van harte uit om donderdag 14 oktober 2004 om 10.30 uur bij Wanadoo samen met ons een nieuwe fase in te luiden waarin het gezin, telefonie, televisie én het eigen Wanadoo-netwerk een belangrijke rol gaan spelen.

In 10 jaar tijd is Wanadoo uitgegroeid tot de grootste breedband-provider in Nederland. Een resultaat om trots op te zijn. Maar eigenlijk is dit pas het begin. Wanadoo start een nieuwe fase met telefonie, televisie en internet voor het hele gezin: slim, eenvoudig en duidelijk. En natuurlijk met de hoogste kwaliteit. Daarom maakte Wanadoo in september al bekend een eigen netwerk te bouwen.

Hoe Wanadoo 'Telefonie voor Iedereen' wil gaan aanbieden, welke nieuwe handige, slimme alles-in-één box daarvoor geïntroduceerd wordt én hoe Wanadoo denkt over haar eigen netwerk, zullen we dan allemaal uitleggen.

Jean-Jacques de Pins, Algemeen Directeur van Wanadoo Nederland, verzorgt samen met zijn collega's de presentaties en laat zien hoe Wanadoo het hele gezin voorbereidt op de toekomst.

Stuur een reply op deze e-mail of bel naar 020 - 535 5151 of we je bij deze persbijeenkomst op donderdag 14 oktober om 10.30 uur bij Wanadoo in Amsterdam mogen verwelkomen. De bijeenkomst duurt circa een uur en wordt afgesloten met een informele lunch. Na aanmelding sturen we een bevestiging met routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,

Dianne Potters
Corporate PR Manager