Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

14-10-2004
Laatste nummer Spreekbuis

In november zal het laatste nummer van de Spreekbuis worden verspreid. Na een ruim 30 jarig bestaan hebben we besloten dit huis-aan-huisblad op te heffen. Dit omdat de Spreekbuis niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Alles gaat sneller. Ook informatie moet sneller worden gegeven. Voor de productie van de Spreekbuis is een lange periode nodig. Vaak leest u informatie die al uitgebreid in de krant is besproken. Hier willen we verandering in brengen.

De gemeente wil de informatie sneller naar buiten brengen. Daarom zal de gemeentepagina langzaam maar zeker worden uitgebreid. Naast de vaste rubrieken zult u in de toekomst meer achtergrond artikelen op deze pagina vinden.

Ook de website wordt vernieuwd. In juli 2005 willen we u de nieuwe website te presenteren. Naast de gebruikelijke rubrieken zult u ook hier meer achtergrond informatie kunnen vinden. De informatie van verschillende organisaties die u ook altijd in de Spreekbuis heeft gelezen kunt u in de toekomst terugvinden op de website van de gemeente.