Ingezonden persbericht


Persbericht

15 september 2004,

Wijziging en CD Presentatie in Popweek

Net op het moment dat alle persberichten de deur uit zijn, alle medewerkers zijn benaderd om mee te werken, alle apparatuur is gereserveerd en er eigenlijk alleen op ŽstartŽ gedrukt hoeft te worden. Gaat de telefoon en is het verzoek of het toch niet mogelijk is om..

De locatie Café Cremers maakt niet op dinsdag 19 oktober 2004 deel uit van de Haagse Popweek maar op woensdag 20 oktober 2004. De acts die hier in de Prinsestraat zouden spelen zijn zoals bekend ŽI Drive A UfoŽ en ŽDrunktankŽ. Aanvang is om 22.00 uur. Andere locaties op deze woensdag zijn Lokaal Vredebreuk met de kersverse formatie ŽBlenderŽ en het frisse ŽMr. PohŽ iets verder op in de binnenstad zullen de bands ŽKinksterŽ en ŽFrezno Falls optreden in het Café Paard van Troje.

Verder groot nieuws over de finale op vrijdag 22 oktober in het Paard van Troje. Onze Haagse metaltrots en winnaar van de Grote Prijs van Zuid Holland ŽBlo.TorchŽ, zal op deze avond hun nieuwe cd ŽVolatileŽ presenteren in de Grote Zaal van het Popcomplex aan de Prinsegracht. Naast Blo.Torch staan ook qrio, Smutfish, Cooper, Elektrovolt, Novamen, Burma Shave en de andere winnaar van de Grote Prijs van Zuid Holland afdeling dance, ŽFireflyŽ te spelen in het Paard. ŽFireflyŽ pakt deze avond niet alleen muzikaal uit maar ook visueel. Op diverse beamers in de zaal zal het concert worden aangekleed met bijzondere visuals en videoanimatie. In de kleine zaal van het Paard van Troje zal net als vorig jaar de Haagse Popprijzen 2004 worden uitgereikt. In categorie ŽBest aanstormend talentŽ zijn Seven, Stud Muffins, Splendid en Fortune Cookies genomineerd. Tacker, Anouk, New Groove Habits en Di-rect zijn genomineerd in de categorie 'beste live act'. De bands D.I.S.C.O., That's Cool, Buckshot en Midnight Temptation maken kans op de prijs van 'beste coverband'. In de categorie 'beste recording' zijn Naked, Burma Shave, NuClear Family en Meg genomineerd. Voor meer informatie over deze nominaties en categorieën check de website www.rockpalace.com. Voor het up-to-date programmaschema en eventuele wijzigingen, verwijzen we naar de website www.haagspopcentrum.nl.

Alle café-optredens zijn geheel gratis toegankelijk, de entree voor de Finale is slechts 7,50 euro. De voorverkoop start begin september en kaartjes zijn te koop aan de kassa van het Paard van Troje.

Voor meer info over de Haagse Popweek 2004:
Haags Pop Centrum, Burgemeester Hovylaan 12, 2552 AW Den Haag, 070-397-3973909 en vraag naar Ronald Stemmerich of Cok Jouvenaar. www.haagspopcentrum.nl, cokhpc@hetnet.nl.

---- --
DE HAAGS POP WEEK: DEEL 5

Vrijdag 15 oktober - Paard van Troje Café:
17.00 Receptie en presentatie nieuwe Stork On Stage met Delise Om 22.00 uur met
Tweak en Doll House Drama

Zaterdag 16 oktober - Bordelaise - 22.00 uur met
Amplivibes en Strange Fruit

Zaterdag 16 oktober - Pater - 22.00 uur met
Janika en Katbite

Zondag 17 oktober - Confusion - 22.00 uur met
Kanina en Peptones

Maandag 18 oktober - Zwarte Ruiter - 22.00 uur met Mashed Potatoes en Suburbs

Maandag 18 oktober - Boterwaag - 22.00 uur met
Lonesome Fugitives en Labryenco

Maandag 18 oktober - September - 22.00 uur met

Can Of Be

Maandag 18 oktober - Zeta - 22.00 uur met
B-sides en Mental Marble

Dinsdag 19 oktober - Paap - 22.00 uur met
Gemstone en Vertigo

Dinsdag 19 oktober - Oude Mol - 22.00 uur met
Snake Charming

Woensdag 20 oktober - Paard van Troje Cafe - 22.00 uur met Kinkster en Frezno Falls

Woensdag 20 oktober - Lokaal Vredebreuk - 22.00 uur met Blender en Mr. Poh

Woensdag 20 oktober - Cremers - 22.00 uur met
I Drive A Ufo en Drunktank

Donderdag 21 oktober - Bazart - 21.00 uur met
Pierre DeLuxe & The Raving Loonies, Sonic Litter en Soft Posh

Donderdag 21 oktober - HPC Café / Pop in - 21.00 uur met Comshot en Naop

Donderdag 21 oktober - Syndicaat - 21.00 uur met
Mopion en NickyŽs Trinity

Vrijdag 22 oktober - De Finale Haagse Popweek aanvang 20.00 uur met Grote Zaal Qrio, Smutfish, Blo. Torch, Cooper, Burma Shave, Elektrovolt, Novaman, Firefly en Funky Nelis

In de kleine zaal de uitreiking van de Haagse Popprijzen 2004 met optredens van vier genomineerden. De genomineerden zijn in de categorie Žbest aanstormend talentŽ Seven, Stud Muffins, Splendid en Fortune Cookies. In de categorie 'beste live act' zijn Tacker, Anouk, New Groove Habits en Di-rect genomineerd. D.I.S.C.O., That's Cool, Buckshot en Midnight Temptation genomineerd in de categorie 'beste coverband'. En in de categorie 'beste recording' zijn Naked, Burma Shave, NuClear Family en Meg genomineerd. Voor meer informatie over de Haagse Popprijzen: www.rockpalace.com Entreé Paard van Troje E 7,50 voorverkoop aan kassa Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag, ma t/m vrij van 12:00 tot 17:00 uur en tijdens concerten. Tel: 070 3601838

In het Paard van Troje Café vindt de uitreiking plaats van de Ramonaaa Awards met optredens van GrilliG(urban), Twelvebar(rock), Studmuffins(pop) en Iris Kleijn(singersongwriter). Voor meer informatie over de Ramonaaa Awards: www.ramonaaa.nl Entreé café Paard van Troje is gratis.

---- --