Ingezonden persbericht


Persbericht

4 oktober 2004,

Haagse Herfstvakantie in het teken van de 5e Haagse Popweek

Nog ruim een week en dan barst de Haagse Popweek weer los. Zoals gebruikelijk staat de Herfstvakantie in onze Residentie weer in het teken van de Haagse Popmuziek. Voor het vijfde achtereenvolgend jaar organiseert het HPC deze muzikale kroegentocht, langs meer dan 15 podia in Den Haag. Meer dan 40 acts zullen Den Haag weer laten bruisen van vrijdag 15 oktober t/m vrijdag 22 oktober 2004 als nooit te voren.

De openingsmiddag zal tevens in het teken staan van de vernieuwde HPC mediaprojecten, zoals het vernieuwde popmagazine Stork On Stage, het radioprogramma Stork On Air en wordt er stil gestaan bij het 1-jarig bestaan van het internetproject ´3voor12 Den Haag´. Het openingswoord zal worden gehouden door Paul Cornelissen van Fonds 1818. Muzikaal zal deze presentatie worden opgeluisterd door het veelbelovende jonge singer/songwritertalent ´Delise´.

Verder zal de week bestaan uit optredens van ondermeer Suburbs (Zwarte Ruiter), Vertigo (Paap), Drunktank (Cremers), Peptones (Confusion), Janika (Pater), Can-Of-Be (September), Soft Posh (Bazart), Doll House Drama (Paard van Troje Café), Mr. Poh (Lokaal Vredebreuk), Mopion (Syndicaat), Amplivibes (Bordelaise), Kinkster (Paard van Troje Café), Kánina (Confusion), Gemstone (Paap) en Snake Charming (Oude Mol). Op de finale avond in het Paard van Troje, zullen ondermeer optredens te zien zijn van Burma Shave, qrio, Smutfish, Elektrovolt, Firefly, Cooper en de winnaar van de Grote Prijs van Zuid Holland Blo. Torch welke hun nieuwe cd ´Volatile´ gaan presenteren.

Voor het up-to-date programmaschema en eventuele wijzigingen, verwijzen we naar de website www.haagspopcentrum.nl.

Alle café-optredens zijn geheel gratis toegankelijk, de entree voor de Finale is slechts 7,50 euro. De voorverkoop start begin september en kaartjes zijn te koop aan de kassa van het Paard van Troje.

Voor meer info over de Haagse Popweek 2004: Haags Pop Centrum, Burgemeester Hovylaan 12, 2552 AW Den Haag, 070-397-3973909. www.haagspopcentrum.nl, cokhpc@hetnet.nl.

---- --