Time : 2:52:27 PM
Date : Tuesday, October 05, 2004
Sender Name: Hoet P. NV

'Hoet Vorm-gevers' presenteert nieuwe ontwerpen op Interieur 2004

Het Belgische ontwerpbureau 'Hoet Vorm-gevers' neemt voor de tweede maal deel aan 'Interieur' te Kortrijk, van 15 tot 24 oktober 2004. Op deze internationale interieurbeurs stellen wij in primeur onze nieuwe meubellijn 'Puzzle' voor samen met de eerste collectie 'HOET'-brillen.

Onze drijfveer om steeds op zoek te gaan naar iets anders heeft geleid tot de creatie van 'Puzzle'. Deze nieuwe meubellijn bestaat uit een tafel en stoel, samengesteld uit een herhaling van stukjes...samen gepuzzeld. Ontstaan uit de motivatie om een idee om te zetten in materie, om vanuit 2D-elementen een 3D-object te realiseren... Speels, licht en luchtig, uniek…

Daarnaast presenteren we er ook voor het eerst de exclusieve brillencollectie 'HOET' die enkel verkrijgbaar zal zijn in de twee eigen winkels (Hoet Optiek in de Vlamingstraat te Brugge en Theo Depot in de A. Dansaertstraat te Brussel).
HOET is vernieuwend, beperkt in oplage en onderscheidt zich door zijn tijdloze karakter. De collectie bestaat momenteel uit een zestiental modellen.

Deze jongste brillenontwerpen zullen op een creatieve manier geïntegreerd worden in de voorstelling van de meubellijn. Enkele ludieke accessoires en andere verrassingen zorgen tenslotte voor een fijne afwerking van het geheel...

Benieuwd om deze exclusieve designs van eigen bodem te leren kennen? U kunt ze ontdekken in driedimensionale vorm op stand 315 in hall 3 van Interieur 2004!

Contact: Joyce Demey
P. Hoet NV
Niklaas Desparsstraat 19
8000 Brugge
tel: +32 (0)50 33 43 02
mail: joyce@hoet.be
info: www.hoet.be