Gemeente Den Helder

07-10-2004
Compostactie 15 oktober

Vrijdag 15 oktober kunt u bij VOF t Oost weer zakken vullen met echt Helderse compost. U bent van harte welkom tussen 08.00 en 16.00 uur.

De compost is gratis, net als alle voorgaande keren, en u mag zoveel meenemen als u zelf wilt. Hoewel VOF t Oost een aantal scheppen in voorraad heeft, raden wij u aan die zelf mee te nemen. Bij grote drukte loopt u de kans dat u moet wachten op een vrije schep. Neem als het even kan ook uw eigen gebruikte zakken mee; dat is een stuk milieuvriendelijker dan de nieuwe van de rol. Komt u met een aanhangwagen, dan krijgt u geen zakken. U schept de compost dan los in de wagen of gebruikt eigen zakken. Natuurlijk staat er ook deze keer weer een kopje koffie voor u klaar.

bereikbaarheid
U vindt VOF t Oost aan de Oostoeverweg 9. Na de Kooybrug neemt u direct de eerste afslag links over de brug over de Kooysluis. Na ongeveer vierhonderd meter ligt aan uw rechterhand het terrein van VOF 't Oost. Let op de vlaggen.

samenwerking
Sinds 1994 werkt de gemeente samen met het bedrijf De Vries en van de Wiel in VOF 't Oost. Sinds 1998 heeft VOF t Oost de composteeractiviteit opgepakt en wordt het snoeiafval uit de gemeentelijke plantsoenen gecomposteerd in het bedrijf aan de Oostoeverweg 9.