Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Agenda, voor directe publicatie Eindhoven, 11 oktober 2004

Unity blaast nieuw leven in uitgaanscircuit Eindhoven

Primeur! Vanaf vrijdag 15 oktober zal het Eindhovense uitgaansleven een nieuwe clubavond rijker zijn. In de DansSalon aan het stationsplein in Eindhoven zal dan de kick-off van Unity plaatsvinden. Een nieuw maandelijks trance concept dat eindhoven weer op de nationale dance kaart moet zetten.

Voor het openingsfeest van a.s. vrijdag zal niemand minder dan de Eindhovense dj Marcel Woods zijn opwachting maken. Marcel Woods die na zijn optredens op Sensation, Frequence, Trance Energy en Innercity internationaal is doorgebroken, was jarenlang het vaste gezicht van de legendarische club Hollywood. Hij wordt deze avond vergezeld door dj Ton TB afkomstig uit de Black Hole stal van dj Tiësto. De verdere avond zal worden opgevuld door dj Daan, die als resident van Unity maandelijks bekende (inter)nationale en upcoming artiesten zal uitnodigen. Dit idee is afgeleid van het succesvolle concept Headliner dat iedere laatste vrijdag van de maand in de DansSalon plaats vindt. Headliner richt zich meer op de hard styles doelgroep en is al ruim twee jaar de meest succesvolste clubavond van Eindhoven.

Unity zal op geheel eigenwijze haar bijdrage leveren aan het Eindhovense uitgaansleven, om zo de uitgestorven clubcultuur nieuw leven in te blazen. Met stoere (hard)trance en tech-trance, richt Unity zich ook anders als de Headliner feesten, op de oudere doelgroep binnen de uitgaansscène. Trendy jongeren in de leeftijdscategorie 21-30, die dance als een 'way of life' ervaren, ondernemend in het leven staan en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan behoren tot de doelgroep. Voor hen geen beukende beats, maar goede dansbare trance en een goede ambiance. Door de combinatie van de beste (inter)nationale en upcoming artiesten, een avondvullend programma en de fantastische entourage die de DansSalon nog altijd heeft, staat Unity dan ook garant voor succes.

Toegang

Unity wordt maandelijks georganiseerd in de DansSalon, Stationsplein 4 te Eindhoven. Minimum leeftijd om binnen te geraken is 18 jaar. Openingstijden zijn van 22:00 tot 05:00 uur en na 03:45 uur is er geen toegang meer mogelijk. De entreeprijs bedraagt E 10,- en tijdens Unity gelden de algemene voorwaarden van de DansSalon.

Facts and Figures
Evenement: UNITY
Datum: Vrijdag 15 oktober 2004
Locatie: De DansSalon, Stationsplein 4 te Eindhoven Tijd: 22:00 - 05:00 uur
Entreeprijs: E 10,-
Muziekstijl: trance, hardtrance, tech-trance
Informatie: www.danssalon.com

EINDE PERSBERICHT

---

Noot voor de redactie (