TWYNSTRA GUDDE


Twynstra Gudde viert 1000e Versnellingskamer(r)-bijeenkomst

Niet alleen het 40-jarig jubileum is reden voor feest bij Twynstra Gudde. Op vrijdag 15 oktober 2004 vindt ook de 1000e Versnellingskamer(r)-sessie plaats. Omdat Twynstra Gudde maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda heeft staan, is besloten de 1000e sessie aan te bieden aan War Child Nederland.

De Versnellingskamer(r) is in 1995 tot stand gekomen. Deze heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een goed geoutilleerde vergaderomgeving om groepsprocessen efficiënter te laten verlopen. Het is een geautomatiseerde vergaderomgeving waar niet alleen wordt gewerkt met flipovers en 'geeltjes' maar waar ook computer (groupware) ondersteund gewerkt wordt.
De Versnellingskamer(r) blijkt een uitermate geschikt middel om structuur en versnelling te brengen in creatieve en besluitvormende processen waar groepen mensen met uiteenlopende ideeën en meningen in verwikkeld zijn. Zowel partijen binnen overheid als bedrijfsleven maken regelmatig gebruik van de Versnellingskamer. Onlangs is de Versnellingskamer(r) weer vernieuwd met verbeterde software. Meer informatie vindt u op www.versnellingskamer.nl.

Twynstra Gudde wil de 1000e Versnellingskamer(r)-bijeenkomst aanbieden aan
War Child, een organisatie die zich inzet voor kinderen in (voormalige) oorlogsgebieden. Met de 1000e
Versnellingskamer(r)-bijeenkomst hoopt War Child nog beter inzicht te krijgen in de fondsenwervende middelen die in Nederland ingezet kunnen worden om dit doel te bewerkstelligen.

Twynstra Gudde is een onafhankelijk Nederlands
organisatie-adviesbureau dat al gedurende 40 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatieontwikkeling.


---