Amsterdam RAI

ISSA/INTERCLEAN
12 okt 2004

Rob den hertog senior product manager bij amsterdam rai

Team ISSA/Interclean op volle sterkte

Amsterdam RAI heeft per 1 september 2004 Rob den Hertog (48) aangesteld als senior product manager van het domein Professionele Schoonmaak dat zich bezighoudt met de organisatie van de ISSA/Interclean beurzen. Den Hertog volgt hiermee Jos van den Berg op, die begin volgend jaarmetpensioenzalgaan.ISSAIntercleanisde tweejaarlijkse vakbeurs voor schoonmaakonderhoud en gebouwenbeheer, hét toonaangevende platform voor de wereldwijde schoonmaakbranche. Den Hertog is samen met Evelyn Allard verantwoordelijk voor het product management van de beurzen. Het team van ISSA/Interclean bestaat verder nog uit Vincenzo Cosentino (sales manager) en nieuweling Mohamed Elhour (project assistant).

Den Hertog is al meer dan elf jaar werkzaam bij Amsterdam RAI, onder andere als product manager van de Efficiency Beurs en in diverse management functies. In het verleden is hij ook al betrokken geweest bij ISSA/Interclean. Als domeinverantwoordelijke zal Den Hertog zich onder meer gaan bezig houden met de uitbouw van het merk ISSA/Interclean, het verstevigen van de relaties met alle betrokken marktpartijen en het onderzoeken van de mogelijkheid tot groei van de show buiten Amsterdam. De afgelopen ISSA/Interclean Amsterdam 2004 is zeer succesvol verlopen. Zowel bezoekers als exposanten zijn uiterst tevreden en meer dan 89 procent van de exposanten verwacht volgende keer weer van de partij te zijn. De beurs wordt algemeen gezien als de marktleider op het gebied van professionele schoonmaak evenementen. Ik ben van plan om samen met het team deze positie verder uit te bouwen, zowel in Amsterdam als voor de buitenlandse edities van de beurs, aldus Den Hertog.

Naar aanleiding van grote vraag vanuit de markt is ISSA/Interclean sterk aan het uitbreiden in het buitenland. De eerstkomende ISSA/Interclean vindt plaats in New Orleans (US) van 16 tot en met 19 november 2004. Voor 2005 staan er beurzen op het programma in Warschau (Polen) van 30 juni tot en met 2 juli en in Las Vegas (US) van 18 tot en met 21 oktober. In 2006 vindt er een beurs plaats in Mexico van 8 tot en met 10 maart. De eerstvolgende show in Amsterdam zal plaatsvinden van 9 tot en met 12 mei 2006.

Amsterdam, 12 oktober 2004


---
Noot voor de redactie/