Gemeente Rotterdam

Frans Meijer, momenteel nog directeur van de gemeentelijke bibliotheek, is door het college benoemd tot projectmanager van het actieprogramma Rotterdam Zet Door.

Meijer heeft de functie van directeur ruim negen jaar vervuld. Hij startte zijn carriere bij de gemeente Rotterdam direct na zijn studie Bouwkunde in Delft. In Rotterdam is hij ondermeer projectleider stadsvernieuwing geweest in het Oude Noorden en directeur Wonen bij de dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting. De benoeming van de heer Meijer tot projectmanager Rotterdam Zet Door gaat in per 1 november 2004.

Het Actieprogramma 'Rotterdam Zet Door. Op weg naar een stad in balans' beoogt de buitenmaatse grootstedelijke problemen te bestrijden door een verscherpte inzet van het collegeprogramma 2002-2006. Versnelde uitvoering van het pakket maatregelen is erop gericht een evenwichtiger samenstelling van de Rotterdamse bevolking te bereiken en zo het leef-, woon- en werkklimaat van de stad te verbeteren. Het daarvoor opgerichte programmabureau krijgt als opdracht om binnen de gemeente Rotterdam toe te zien op de uitvoering van de aangekondigde maatregelen.

Lees meer over Rotterdam Zet Door

Bron: Bestuursdienst, 14-10-2004

[sitestat.gif?name=Directeur bibliotheek wordt projectmanager Rotterdam Zet Door&nr=2040926]