Politie Zuid-Holland-Zuid


15/10 Hoeksche Waard


15-10-2004 - Persberichten District III

BEDRIJFSINBRAAK
S-GRAVENDEEL Bij een inbraak bij een bedrijf aan de Kerkstraat in s-Gravendeel hebben onbekenden in de vroege ochtend van 14 oktober
2004 een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Via een dakraam kwamen de daders binnen. Bij twee andere bedrijven op het winkelcentrum bleef het bij pogingen. De technische recherche doet onderzoek.

DRUGS
HEINENOORD Agenten hebben bij een 26-jarige man uit Frankrijk bijna honderd gram heroïne gevonden. Agenten zagen op donderdagavond 14 oktober 2004 een auto rijden over de rijksweg A29 bij Heinenoord. Het voertuig reed eerst onnodig links en hierna regelmatig tussen twee rijstroken in. De politiemensen controleerden de twee inzittenden en daar kwam de verstopte heroïne bij naar voren. De politiemensen hielden de 26-jarige maar ook de 31-jarige bestuurder van de auto aan. Deze had nog een paar XTC-pillen bij zich.

FIETSER GEWOND DOOR AANHANGER
OUD-BEIJERLAND Een 14-jarige jongen uit Klaaswaal is gewond geraakt aan zijn voet. Hij fietste op donderdagmiddag 14 oktober 2004 over het fietspad van de Groeneweg in Oud-Beijerland. Plotseling zag hij een aanhangwagen het fietspad op schieten. Het slachtoffer remde maar raakte de aanhanger toch. De 40-jarige bestuurder uit Strijensas van de auto waaraan de aanhanger zat vertelde dat de trekboom brak en de aanhangwagen door de bosjes het fietspad opreed. In de aanhanger zat zand.