Ingezonden persbericht


The Publicity Company

PERSBERICHT Amsterdam, 15 oktober 2004

LOFT wegens succes geprolongeerd tot 7 november

De acrobatische theatershow LOFT kende afgelopen maandag in Theater Fabriek Amsterdam een drukbezochte en succesvolle Europese première. Ook de verkoop loopt zeer voorspoedig. Daarom is besloten om de voorstelling van the 7 Fingers twee weken te prolongeren. LOFT, met een gastrol voor weervrouw Helga van Leur, staat nu tot en met zondag 7 november in Amsterdam.

De Europese première van LOFT werd afgelopen maandag bijgewoond door vele prominenten, onder anderen Tooske Breugem, Bastiaan Ragas, René Soutendijk en DJ Tiësto. Ze genoten van de unieke acrobatische theatershow van the 7 Fingers. De voormalige Cirque du Soleil-artiesten excelleerden als acrobaten, jongleurs, clowns, dansers, dichters en zangers. DJ Pocket was verantwoordelijk voor de sfeervolle soundtrack. Verrassing van de avond was het gastoptreden van RTL-weervrouw Helga van Leur die ook bij de komende voorstellingen een opmerkelijke bijrol zal spelen.

Omdat de verkoop zeer voorspoedig verloopt is nu al besloten om LOFT twee weken te prolongeren. De show is daarom nog tot en met zondag 7 november te zien in Theater Fabriek Amsterdam (www.theaterfabriekamsterdam.nl). De voorstellingen beginnen dagelijks om 20.15 uur, in het weekend zijn extra matinees. Toegangskaarten vanaf

25,- euro zijn te bestellen via 0900 300 5000 (45cpm).

Uitgebreide informatie over LOFT staat op website www.7fingers.nl

Voor meer persinformatie: Trix van Alphen

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 6127000, e: trix@publicy.nl