Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Cathay Pacific opnieuw beste luchtvaartmaatschappij Noord-Azië én beste Business Class

Cathay Pacific ontvangt TTG Asia Travel award

Amsterdam, 15 oktober 2004 - Cathay Pacific kwam wederom als beste uit de bus tijdens de jaarlijkse TTG Asia Travel Awards. Lezers van TTG Asia- en TTG China-magazine kozen de in Hong Kong gevestigde luchtvaartmaatschappij als beste in Noord-Azië. Bovendien zagen zij in Cathay Pacific de luchtvaartmaatschappij met de beste Business Class. "Het winnen van de TTG Asia Travel Awards in maar liefst twee categorieën is een erkenning van de kwaliteit van ons product en de service die we verlenen", aldus James Barrington, Directeur Sales en Marketing van Cathay Pacific.

In 1989 zijn de TTG Asia Travel Awards in het leven geroepen als blijk van waardering voor de marktleiders in de reisbranche. Het jaarlijks terugkerende evenement toont de waardering en het respect van collega's in het vak. De verkiezing vindt volledig plaats op basis van door de lezers van TTG Asia- en TTG China-magazine uitgebrachte stemmen.

Continue kwaliteit

Barrington: "We zijn vereerd dat ook onze collega's in de reiswereld de kwaliteit van ons product én onze service erkennen. Ook ons streven naar constante verbetering is blijkbaar niet onopgemerkt gebleven. Wij zullen er alles aan doen om nu én in de toekomst een uitstekend product en toegevoegde waarde aan onze klanten te leveren."

Cathay Pacific is genoteerd aan de effectenbeurs van Hong Kong en is lid van de Swire Group. Daarnaast is de luchtvaartmaatschappij een van de oprichters van de 'Oneworld Global Alliance'. Van dit netwerk, dat wereldwijd meer dan 550 bestemmingen heeft, maken toonaangevende carriers als Air Lingus, American Airlines, British Airways, Finnair, Iberia en Qantas deel uit.


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht