Ariba-klanten erkend als 'Best Practices' in E-Sourcing

Schiphol-Rijk, 15 oktober 2004 - Vijf klanten van Ariba, leverancier van oplossingen op het gebied van Enterprise Spend Management, zijn door Aberdeen erkend als best practices in e-sourcing. De klanten worden genoemd in een nieuw rapport van Aberdeen, genaamd "Best Practices in E-sourcing, Optimizing and Sustaining Supply Savings". Hierin worden de strategieën beschreven van negen bedrijven die succesvol zijn in e-sourcing.

Om de strategieën voor het succes van e-sourcing beter te begrijpen, heeft Aberdeen de e-sourcing strategieën van meer dan 60 bedrijven onderzocht. Negen daarvan zijn als best practice erkend, waarvan vijf Ariba-klanten, waaronder Alcoa, ExxonMobil en Owens Corning.

Voor het volledige persbericht: http://www.ariba.com/company/news.cfm?pressid=2471.

Het rapport, "Best Practices in E-sourcing, Optimizing and Sustaining Supply Savings", is verkrijgbaar via een reply op deze email.

Over Ariba
Ariba, Inc. is de belangrijkste leverancier op het gebied van toepassingen voor Enterprise Spend Management (ESM). Ariba ondersteunt bedrijven die spend management willen ontwikkelen en benutten als kerncompetentie gericht op het significant verbeteren van bottom-line resultaten. Ariba spend management software en services stellen bedrijven in staat om hun organisaties en processen zodanig in te richten dat de totale uitgavencyclus centraal wordt gesteld met als doelstelling het realiseren van efficiency-verbeteringen en structurele besparingen.